BRIS och minnen från den tiden

Tradera har nu en superbra kampanj. Syftet med auktionen är att samla in pengar till BRIS så fler jourare kan utbildas och på så sätt kan hjälpa fler barn och ungdomar i Sverige som far illa. Schenker skänker också fraktavgiften till BRIS. Tryck på bilden för att komma till auktionerna!

Jag vet inte vad jag ska känna när jag tänker på BRIS, jag har egna erfarenheten av den organisationen. Jag minns när jag var 14, hade ingen som visste hur jag mådde. Det enda jag hade var en psykopat som skrämde livet ur mig, och sedan hade jag mina rakblad. Jag klarade mig bra på utsidan, men inom mig var det mörkare än någonsin. Jag kan nästan bli ledsen när jag tänker på den tiden, för allt var så hemskt och tragiskt. Jag blev sämre och sämre, sjukare och sjukare. försökte dö flera gånger, misslyckades. Och ingen såg, ingen ville se. Mitt i allt tog jag också på mig skulden, det var mitt egna fel. Idag vet jag bättre, det var inte mitt fel att jag blev utsatt för en fruktansvärd psykisk misshandel och det var inte mitt fel att jag blev sjuk.

6 reaktion på “BRIS och minnen från den tiden

  1. Först vill jag bara säga tack för dina peppande kommentarer på min blogg, det värmer verkligen!
    Sen måste jag säga att jag kanske inte tillfullo kan sätta mig in i just din situation, men jag har tidigare haft diagnosen anorexia nervosa, med själskadebeteende och djup deppression inräknat i det. Så jag tror att jag kan förstå lite hur du känner rörande det iallafall. Vill bara säga att jag beundrar dig som vågar skriva öppet om det, och det verkar som att du iallafall är påväg åt rätt håll vilket är enormt kul att se! Fortsätt så, för livet är mycket bättre än döden.

  2. Håller med första kommentaren här – det är superstarkt gjort av dig att skriva om det och jag tror att du hjälper många av dina läsare genom det.

    BRIS, vad ska man säga? Har själv haft kontakt med dem (vill inte riktigt berätta varför men let’s just say att jag vet vad psykisk misshandel innebär) på två olika orter. Första gången fick jag ingen hjälp alls medan andra gången gick det hur bra som helst.

    Anyway, keep up the good work!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>