indiskt


Har precis suttit ute i solen och ätit lunch med min fina Petter! Indiskt är allt en favorit! Har ni ätit det nån gång?

5 reaktion på “indiskt

  1. Vad är det för bröd du har till? :)
    Jag har ätit indiskt någon gång, men jag är väl någon som inte är så värst förtjust i såser och sånt, utan att allt ska va typ hur torrt som helst, och så kan jag typ inte blanda smakerna för det blir konstigt i mitt huvud xD !

    Hur kom du kontakt med indisk mat? :)

  2. Har faktiskt gjort det, fast bara en gång tror jag. Var otroligt gott och starkt, lärde mig då att inte blanda riset på tallriken med resten av maten.

    Maten där ser förresten väldigt god ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>