Brämhults juice

Testade en ”ny” smak från Brämhults nu i veckan och den här står nu högst upp på min topplista.

 

Vad har ni för favorit?

11 reaktion på “Brämhults juice

  1. Hallondrycken är min favorit, tydligne är den dessutom underbar när man är bakis. Jag som inte dricker alkohol vet inte men många källor säger det=p Sen är lemonaden god när det är knallvarmt men den har jag inte sett i år.

    Ja, en sån tant är typ det bästa man kan ha. Det är den första vän jag haft där jag faktiskt kan höra av mig och säga att jag saknar henne så det gör ont.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>