kantarellmacka


detta goda åt jag till middag idag! Petter är borta över helgen så då får man ju bestämma helt själv vad som ska ätas, lyyyyx.

19 reaktion på “kantarellmacka

 1. åh vad gott! Jag älskar kantareller!

  Svar: Hihi, det är verkligen peppande när man kommer på sådana saker som man faktiskt lyckats med.. hur mår du ikväll kära du? Kramar <3

 2. Jessica, du är så stark, du är så bra!!! <3

  Sv; Tack så hemskt mycket att du bryr dig om mig, dina fyra ord fick mina tårar att rinna ner <3 Är nog lite extra känslig nu verkar det som…
  Ja, vad händer? Det undrar jag själv, jag känner inte igen mig själv, jag vet inte vad folk egentligen tycker om mig och jag känner mig så ivägen, störande och o-omtyckt. Jag vet inte vem jag ska lite på och hur mycket jag kan deppa före det blir jobbigt. Jag känner mig inte motiverad för att kämpa för ett bättre liv. Vissa dagar mår jag bra, är glad och bestämmer mig för att det ska bli en förändring. För en vecka sedan trodde jag t.o.m. att jag var på väg till mitt sanna jag. Jag vet inte vem jag är, hurdan jag är, vad jag tycker och var jag hör hemma. Här är det i alla fall inte.
  Jag bara säger att allt är bra, jag är bara trött, vet inte vad det beror på. Men det känns inte bra.
  Alla dessa humörsvängningar gör mig galen och utbränd, jag önskar att jag bara kunde spola tillbaka mitt liv och aldrig hamna här. Jag vet att det inte skulle vara svårt att ta mig upp igen, om jag bestämde mig för det. Jag har alltid varit den som sagt "allt är möjligt bara man vill", och jag håller fortfarande fast vid det, men jag hittar inte orken att söka viljan… just nu. Imorgon kanske jag gör det igen, jag vet inte. Jag vet ingenting på förväg, vem jag kommer vara om en timme.
  Alltså förlåt för denhär långa texten, jag blir alltid och flumma om jag ska skriva något sånt här. Men tack för att du har lyssnat <3

  Metoden låter intressant och bra :) Lycka till! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>