frukt i ugn med vit choklad

Igår gjorde jag godaste efterrätten! Jag är frukt & grönt freak och jag älskar vit choklad. Mer passade kan det nog inte bli. 

 
Köp dina favoritfrukter och ca 100 gram vit choklad. (Jag tyckte att detta såg ut att vara rätt normalt mycket frukt för 1 person, jag hade fel – jädrar vad mycket det blev!) 

 
Sen är det bara att skära, skölja och dela all frukt och lägga i en ugnssäker form. Riv chokladen och häll på. In i ugnen på typ 200 grader och vänta cirkus 15-20 min! Ät med vaniljglass till. awesome lätt och gott!

21 reaktion på “frukt i ugn med vit choklad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>