min framtid: slutenvård.

Idag var jag tillbaka här. Idag skulle ett beslut om min framtid fattas. Antagligen det svåraste beslutet i mitt liv, så svårt att jag inte ens kunde bestämma. Jag litade på läkaren och nu är det bestämt. Jag blir inlagd i minst 3 månader.

Det fanns inte plats på slutenvården just nu, så det kommer dröja ett tag innan jag ”flyttar in”. Så länge kommer jag förhoppningsvis befinna mig på dagvården. Vågen visade neråt igen så högsta prioritet nu är att inte gå ner mer i vikt. Till och med en promenad är för mycket träning för mig nu. Så ja, så ser väl min framtid ut just nu. Är såklart sjukskriven igen. suck suck suck.

Jag orkar inte känna nu. Jag har ett sjukhus kvar att besöka nu innan dagen är slut. gissar på att jag kommer gråta i Petters famn ikväll. minst 3 månader inlåst.

50 reaktion på “min framtid: slutenvård.

 1. Försök att se det här för vad det är, vännen – en hjälp. Tre månader är inte en livstid, men om dessa tre månader kan ge dig en livstid med livskvalitet, då kanske de är värda smärtan? Jag tror det. Det må vara tre månaders hjälp, men försök att inte se det som en inlåsning, du gör det då bara svårare för dig själv, det är det jag tror. Och egentligen, på något sätt är det ju ett skrik på hjälp, det du håller på med, när du svälter dig så? Du har själv tagit dig till var du är idag, men du kan likaväl ta dig precis vart du än vill. DU bestämmer över ditt eget liv. Om jag är hård så tänker jag inte be om ursäkt för det, för jag vill bara DITT bästa. Och jag vill att DU ska vilja ditt eget bästa. Försöker bara hjälpa dig dit, precis som de flesta andra som kommer kommentera peppande ord till det här inlägget. Begrunda mina ord, åtminstone, vännen.

  sv: Tack. Jag hoppas verkligen det, och börjar även tro det. ♥

 2. du kommer fixa de. men de kommer va tufft i början. du kommer får åka hem på helgerna och petter kan ju komma och hälsa på dig. och ja finns här för dig alltid. har ju själv vart på den avd så vet ganska mycket om den. så de e bara och fråga om du undrar nått <3

 3. Även om jag förstår att det är jättesvårt att tänka så, detta är ju ett steg i rätt riktning, hjälp som du behöver för att bli bättre. Ta fram den där styrkan och den viljan som vi vet finns inne i dig. Du är fantastisk. Du kommer att klara detta, det vet jag om.. jag tror på dig och hoppas att du också kan finna den tron, det hoppet och den jävlaranammaviljan som du har i dig. Du fixar det!

 4. Hjärtat, tre månader är INGENTING jämfört med vad du har framför dig – hela livet.
  Det var det bästa valet tycker jag. Hur känner du nu? Känns det okej? Tar du emot hjälpen och kämpar så kommer även du se ljuset i tunneln en dag min vän. Stora styrkekramar!! <3

 5. du behöver den här vården gumman och tre månader kan kännas länge men om du tar dig igenom detta har du hela livet framför dig sen! så håll ut min vän, håll ut!! ♥

  sv: tack ♥ ja, annars hade kvällen blivit skit rakt igenom..

  tänker på dig! ♥

 6. Skickar en massa styrka till dig Jessica! Du kommer klara det, du vill väl bli frisk eller hur? Jag tror på dig! Ta till dig all hjälp du kan få. Bara för att du går upp till normalvikt betyder inte att du är tjock. Inte alls. Jag är normalviktig och inte tjock. Så kämpa på nu tjejen allt vad du har och bli frisk!! <3

 7. Jag hoppas att du får den hjälp nu som du behöver för att kunna njuta fullt ut av livet! Och att gråta är inte fel. Och att ha någons famn att gråta i är underbart. Kämpa!

 8. Lider med dig :/ Men det var ett steg i rätt riktning, du kommer nog klara det! <3

  Sv; Tack! <3 Just nu är jag otroligt trött men har faktiskt mått helt okej för en längre tid än på länge nu :) Så jag hoppas jag är på bättringsvägen… Jag var ju till kuratorn i måndags, vi gick bara igenom pappret jag hade fyllt i, men det tog över en halv timme fastän hon bara bokat 20 minuter / elev… Och så ville hon att vi skulle träffas igen p.g.a. mina sömnproblem och att jag inte kan/vill prata med min familj… Men är stolt över mig själv att jag kunde vara ärlig, i alla fall nästan… <3

  Kramar! <3

 9. Åh. Men du, det är tre månader av en livstid, och om det kan hjälpa dig att vara lycklig resten av alla dina år, så är det såklart värt det. Jag vet hur svårt det är att tänka så, men kämpa älskade vän. Jag tror på dig, se det här som en chans, och ta den!

  Svar: Tack fina. Jag får hjälp men det tar sin lilla tid för mig att ta emot hjälpen, jag tar några små steg i taget helt enkelt <3

 10. Vet att det känns piss. <3 Vet du hur lång väntetid det är på Östra? Blir kanske roomies, min remiss ska behandlas på måndag… Vill inte läggas in, men får väl se vad det resulterar i och vad som bestäms.
  Finn här.
  Lots of love

 11. Förstår att 3 månader kan kännas som en lång tid men se på det som en startsträcka till friskhet och ett annat liv. Det kommer komma något bra ur det. Du måste bara intala dig själv det. Är helt övertygad om att du kommer greja det :)

 12. Hejsan jag vågar inte riktigt skriva ut i min blogg för jag vill att alla ska veta vad som hänt med mig. Men för ett år sen blev jag våldtagen av en kille jag känner och har inte berättat det för någon tidigare. Vissa perioder mår jag jätte dåligt över det här, känner skuld over mig själv, sen att jag inte berättat de och så. Det har hänt att jag skärt mig några få tal gånger. Men har du några tips på hur man kan göra för att inte hamna i dem här svackorna eller hur man lättast ta sig ut dem?

 13. Men det kan ju också vara bra med sluten vård! De kommer att kunna hjälpa dej dygnet runt, och hjälpa dej att bearbeta och komma in i nya rutiner! Jag håller alla mina tummar och tår att du får den hjälpen du behöver <3 KRAM!

 14. min vän har varit på en sån avdelning, och hon sa det funkade bra efter ett tafg:D
  och hon var inlagd 6 mån;D så lycka till:DDD

  SV; tackar:D gjord den själv:DDD

  Vad tycker du om Modellbilder som jag har tagit på min vän Daniela:D?

 15. sv: Jag lovar dig, hellre 3 månader ”inlåst” än ett helt liv inlåst i dig själv så att säga! Och att lägga in sig på behandling kan vara det bästa! Är så otroligt skönt att bara låta någon annan bestämma och om äs skriker på en kan man skulle på att man äter för att man måste eller för att nån annan bestämt det. Ta vara på chansen och bli frisk! Somsagt, det är inte värt att förlora allt man älskar och din pojkvän för en sjukdom som inte ens är snäll mot dig <3

 16. å min vän jag förstår att detta känns jobbigt men jag tror absolut det är rätt beslut<3
  du får försöka se det som en ny start på livet istllet för inlåst.
  Jag tror på dig det vet du <3

 17. De VA härligt med en resa!! 😉 skönt komma bort lite (även om de e jobbigt till en början..)
  Låter som du har en resa framför dig du med…. Har en kompis som va inlagd på östra och bloggade under hela tiden….
  Vi kände varandra redan innan de men hade intre så mkt kontaklt eftersom vi mådde halvbra…
  När hon slussades ut till dagvården gick vi tillsammans och et är grymt kul se henne idag!!! Familj och barn (vi slutade april 2009!!)
  Hojta om du vill he hennes URL (på gott å ont.. I guess)

  Vet du n’är du börjar på dagvården, eller har du vart där å kikat än? kramar

 18. ÄLSKAR att det står ”En flicka som är stark” i din header. För det är just vad du är. Stark som få. Du klarar detta. Du klarar klarar klarar detta. En dag kommer du att vakna och vilja leva. När det är som allra mörkast betyder det att det blir ljusare snart. Kram!! ♥

 19. Hej jag är en ny bloggläsare och jag förstår inte vad som hänt, men fast jag inte känner dej så ska du veta att jag finns och att jag önskade att jag var lika stark som du! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>