bloggen som växer…

Jag är stolt över min blogg, jag är stolt för att jag vågar vara modig och berätta för er. jag vet att jag hjälper många, inspirerar andra. bloggen är någonting som kan få mig gladast i världen. Men, min blogg hade aldrig varit som den är utan ER. jag har så många fina läsare, som bara blir fler och fler. jag får bara fler och fler peppande ord och mitt leende på läpparna blir bara större och större. Precis som min blogg, för vet ni? Den blir större och större för varje dag. TACK alla underbara läsare för ert stöd och för att ni följer min kamp.

Såhär ser bloggen ut i siffror:


Besöksrekord igår… 543 unika besökare och över 1000 sidvisningar!


130 stycken följer min blogg på bloglovin.com. Gör det du också – tryck här.Är Spotlife Opens 5:e mest lästa blogg med 3699 unika besök hittills den här veckan.

 
tack tack, ni är bäst. ♥

22 reaktion på “bloggen som växer…

 1. Sv: Ja, jätteskönt, det behövs ibland!

  Jobbigt att läsa om din sjukdom. Jag sänder dig styrka och hoppas att du snart ska bli kvitt den där skiten. Du är vacker som du är! Många kramar från mig & Nova-Lee

 2. Jag tycker du absolut ska vara stolt över din blogg. Precis som du skriver så får du många andra att fortsätta kämpa och se upp till dig. Framför allt grattis till uppgången med bloggen! det är du absolut värd!

 3. ja, det verkar ju kul att din blogg växer. Tyvärr är folk inte så intresserade av just DEJ som person. De allra flesta som letat sej hit är enbart intresserad av din ätstörning. Det är en slags porr för människor som fängslas av tanken av anorexi. Dom jämför sej med dej och vem som är sjukast. Du göder deras avund. Många är ana-anhängare. Såna som inbillar sej att de har anorexi men som i själva verket mest bara jojobantar konstant.

  jaha, så varför vet jag det här då? Jag hade en blogg från sjukdomens begynnelse och hade si så där med läsare. När jag blev LPT:ad under flera månader så skjöt statistiken i höjden. När jag skrevs ut så dalade statistiken rätt rejält och det blev lite stiltje. Sen blev jag skickad till behandlingshem under ett halvår och då var bloggen populär igen…

 4. ja det är verkligen grymt hur du vågar säga hur de går för dig o vad som sker… kanske hjälper litegrann o skriva av sig o få lite postiva kommentarer? önskar dig all lycka till iaf!

 5. Grattis, vad roligt, det är du verkligen värd. Du har något viktigt att förmedla och du kan verkligen förmedla det på ett bra sätt. Och så bra att du blir peppad och glad av dina läsare. Det kan vara läkande, dels att berätta om sin situation och att dessutom få positiv respons på det man skriver.

 6. Jag är glad att jag hittade till din blogg. Minns inte riktigt hur..Men glad är jag. När man läser bloggar, så kommer man så nära människor som man aldrig skulle ha en susning om att de fanns annars. Jag har fått ”lära känna” en hel massa människor via bloggar. Så härligt! Och jag gillar dig och din blogg, för du är som du skriver ”En flicka som är stark” Du ger inte upp, även om det många gånger kan verka hopplöst. Fin ny design förresten!:*

 7. Tyvärr tror jag det ligger mycket i vad Wildur skriver. Under mina år med äs har jag följt många bloggar om tjejer som har samma problem som mig, och väldigt ofta har det varit av sjukliga skäl som jag fortsatt läsa. Ju tyngre perioder jag haft, desto fler äs-bloggar har jag följt, och när jag har haft lite bättre perioder har jag försökt hålla mig borta från dem eftersom jag vetat att de egentligen bara triggat.
  Samma sak gäller min egen blogg. Ju sämre jag mått, desto fler läsare jag haft, och ju mer ångestinlägg jag skrivit desto mer kommentarer jag fått. Det finns såklart vissa undantag, och på samma sätt som jag blivit vän med flera av dessa bloggtjejer genom åren är jag säker på att en del av dina läsare verkligen tycker om dig som person. Men jag tror det är viktigt att du själv är medveten om att det gäller långtifrån alla läsare, och att mycket av det du skriver används som direkt thinspo av dina läsare.

 8. du är väldigt stark tjejen !
  lever själv med anorexia (varit inlagd 2 gånger i mååååånga månader med sond och rullstol osv, ) så vet vilket jälva helvete det är, men kämpar med dig, massa kramar ! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>