Ny header…

…har jag knåpat ihop idag. kändes liksom konstigt att anorexin inte var med där eftersom den tar upp hela mitt liv just nu. Vad tycker ni?

 


den gamla.

27 reaktion på “Ny header…

  • Var inte det en väldigt onödig kommentar? Vem blir gladare utav den?
   Att leva med anorexi är svårt, framförallt att skilja på sjukdomen och sig själv. Man har ofta känslan av att anorexin är det som är ”jag” – hur ska man då kunna uppträda som ”jag” utan att visa anorexin!
   Dessutom så är det bra att skriva av sig och få ur de man känner, anorexi och bulimi är ofta något man skäms över – så ska det inte vara! Om ett par år när Jessica ser tillbaka på det hon skrivit här så kommer hon säkert känna sorg och smärta, men även en styrka att hon tagit sig igenom det!
   Hon är fantastisk som kämpar med det och VÅGAR ta emot hjälp! Hon skriver vad hon vill och vad hon känner för, sen är det upp till dig om du vill läsa eller inte! Men kommentarer som dina kan du ju hålla för dig själv. Hon svarar säkert på dina frågor om du ställer dem på ett ödmjukt och snällt sätt!!!!

   Jessie: Kunde inte låta bli att svara på den här kommentaren, det gör mig så arg bara! Lova att se till alla bra kommentarer du får istället <3
   Angående din header så tycker jag Petra skrev väldigt bra, men framförallt det Annika skrev. Jag vill också se din header NÄR du är bra! Du är så fin jessie och så grym som kämpar så, jag känner med dig….ofta! <3<3<3<3

 1. Fast du, älskade vännen. Anorexin ska inte ta upp ditt liv, det är ju DET du strävar mot – ett liv utan denna förbannade sjukdomen. Din header är fin, det är inte det. Men gör dig själv en tjänst och gör den så att den kan lysa upp din tillvaro lite? Det är din blogg och du bestämmer såklart, men jag tycker det blir så dystert att ge anorexin ÄNNU mer plats om du förstår?

  Jag var och gjorde grav-test och förnyade p-piller. Jag är okej, men får se hur det blir på måndag.

  Stor kram vännen <3

 2. Skitsnygg header. Om du vill så skulle ja tycka det var jättekul om du vill fixa till lite av designen på min blogg. Hihi om du orkar o vill alltså.

  Du är grym tjejen!

 3. SVAR TILL A:
  Var inte det en väldigt onödig kommentar? Vem blir gladare utav den?
  Att leva med anorexi är svårt, framförallt att skilja på sjukdomen och sig själv. Man har ofta känslan av att anorexin är det som är ”jag” – hur ska man då kunna uppträda som ”jag” utan att visa anorexin!
  Dessutom så är det bra att skriva av sig och få ur de man känner, anorexi och bulimi är ofta något man skäms över – så ska det inte vara! Om ett par år när Jessica ser tillbaka på det hon skrivit här så kommer hon säkert känna sorg och smärta, men även en styrka att hon tagit sig igenom det!
  Hon är fantastisk som kämpar med det och VÅGAR ta emot hjälp! Hon skriver vad hon vill och vad hon känner för, sen är det upp till dig om du vill läsa eller inte! Men kommentarer som dina kan du ju hålla för dig själv. Hon svarar säkert på dina frågor om du ställer dem på ett ödmjukt och snällt sätt!!!!

  JESSIE: Kunde inte låta bli att svara på den här kommentaren, det gör mig så arg bara! Lova att se till alla bra kommentarer du får istället <3
  Angående din header så tycker jag Petra skrev väldigt bra, men framförallt det Annika skrev. Jag vill också se din header NÄR du är bra! Du är så fin jessie och så grym som kämpar så, jag känner med dig….ofta! <3<3<3<3

 4. mitt internet har nu vart trasigt i en vecka och har verkligen saknat att läsa dina inlägg om din kamp. du är verkligen jätte stark som vågar inse att du behöver hjälp! styrke kramar till dig tjejen!

 5. jaa det suger med min gammelmorfar, värst är att dom gjorde inbrott i hans hus igår med, ibland är livet orättvist. jag beklagar verkligen sorgen över din farmor, det är livets gång men det gör så ont. min farfar dog för lite mer än ett år sen och varje dag är jag arg över hur orättvist livet är.

  jag saknar faktiskt bilden på dig när du blåser blåsbubblor. Du såg ut att verkligen må bra på den!! du verkar vara en jättefin tjej, låt ingen någonsin försöka få dig ner på knä, det finns folk som älskar dig och avundas hur stark du egentligen är, glöm inte det.

  <3

 6. Jättefint! Andra bilden från vänster på övreraden såg jag dock som triggande, men jag får blunda och scrolla ner en bit 😉

  XoXo

 7. ja de hoppas vi med :)

  Snygg header, skulle med kunna göra om headern ibland, men är ur kass, men funderar på att försöka göra den lite mera vinter/jul fin :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>