81 reaktion på “Helgens blogg!

 1. Jo, jag har läget under kontroll, inte mer än så. Men jag fick följa med sebastian till Sthlm och hälsa på hans familj i några dagar så lite lycka i allt elende finns :) Men de va tveksamma om jag skulle på just pga den fysiska hälsan… Men efter lite krav och kriterier så fick jag 😀

  Hur mår du idag? ska du vara på avdelningen hela helgen?

  Trevlig helg och hoppas du kan känna lite lugn och ro från allt som har med sjukdom att göra! <3

 2. Jag är med!
  Har gillat också <3

  Förresten, jag har skickat ett paket till dig, har du fått det?
  det innehöll ett brev, plus en present
  med ängla hälsningar från YoXx

 3. Jag är med och har gillat.
  <3

  Förresten, jag har skickat ett paket till dig, så jag undrar om du har fått det,
  det innehöll ett brev plus hemlig present,
  Änglahälsningar från YoXx var det.

  Hoppas du mår bättre!

 4. Åå vilken fin blogg. Har aldrig sett den förut men satan vad du är stark! Fortsätt kämpa tjejen så klarar du allt! Thihi och jag har gillar och jag är med :) keep up the good work!
  Kramar

 5. Jag är med!Men eftersom att jag e så it-geni-befriad,å korkad å inte ens vet vad bloglovin är(ny) så kan jag villigt erkänna att jag inte gjort mer för att öka mina chanser i att bli helgens blogg.
  En dag lär jag mej,men det skadar inte att testa ändå.Om inget annat får du ju dej en kommentar,å det e inte illa pinkat!Hihhi,Kram knas-Lina

 6. Jag är med! :)

  Har följt din blogg ett tag nu, och måste bara säga att jag tycker att du är så otroligt vacker.
  Sorgligt vacker.
  Och så vackert stark…

 7. jag är med! :)

  Har följt din blogg ett tag och jag måste bara få säga att jag tycker att du är så otroligt vacker.
  Sorgsamt vacker.
  Och oändligt stark…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>