hejdå näringsdrycker!

Tillbaka på avdelningen. jag har haft det bra på permisen. Ätit middag själv, myst med Petter och idag har syrran varit mitt lunchsällskap. På mellisen imorse drack jag min sista näringsdryck!!! förhoppningsvis för all framtid.

39 reaktion på “hejdå näringsdrycker!

 1. Oj hur skönt! Jag måste fortfarande dricka N.D.. Jag har druckit dem i mer än ett år nu … Jag har provat alla olika sorter. Men om jag inte dricker dem går jag ner i vikt .. Jag hoppas att jag kan bli av med dem snart dock!

  stora kramar! fortsätta kämpa

 2. Åh härligt! Bra jobbat vännen! 😀 Wiie håll fast vid detta och fortsätt kämpa på, jag tror på dig jessica <3

  Det där lät ju bra :) Har du någon aning om hur länge du ska vara inlagd?

  Kram <3

 3. Hoppas du slipper fler näringsdrycker.

  Sv, Fick den av min man. De finns att köpa i deras butiker men är rätt dyra. 800-1200 kr. Min är mellan varianten för 1000 kr.

 4. Sv: Tack <3 Jag trivs såå bra:D

  Skönt att slippa de där dryckerna. Fast jag måste erkänna att jag tycker Fortimel är ganska gott. Men ändå.. Grattis tjejen! Betyder att du har kommit en bit mot ett friskare liv:*

 5. Hoppas vi på det bästa nu då för dom ska ju inte vara så god fick jag lära mig när jag jobbade i vården. ja älskar också April/ Maj första värmen och solen som sagt då blir kroppen helt galen och man vill bara vara ute och bara ha kul …

 6. Ååh, grattis, bra kämpat! 😀 Du är så stark och bra <3

  Sv; Tack Jessica, kommentarer som dina får mig att tycka om det jag gör :) <3

  Kramar!

 7. Har en fråga, du vet ju en del om psykiska sjukdomar (verkar det iallafall som) och jag undrar om jag borde söka hjälp mot min depression?! Jag har länge känt att jag inte vill leva mm. haft självmordstankar, mest eftersom mobbare har dragit ner mig. Mina anhöriga frågar ofta vad det är med mig, eftersom jag inte är samma, glada, random Carro längre. Min mamma och mina vänner som träffar mig varje dag säger att de ser att jag förändrats, att jag är deppig. Borde jag ta kontakt med skolsyster, vårdcentral eller borde jag låta det vara?! För jag mår inte bra av det själv, och dessutom vill jag att mina anhöriga ska få tillbaka glada, random Carro igen… om det går… Kramisar Carro

 8. Åh, va bra att det har gått bra :) Blir glad för din skull!
  Fortsätt kämpa på! Du klarar det! Vi är många som tror på dig :)
  Många kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>