Idolfinal

Ligger i soffan framför teven. Snart är det avgjort. Jag är inte så insatt i Idol men tycker Amanda ska vinna. Hon är ju stencool. Vem hejar ni på?

Nu ska jag kika på Reinfeldt hos Hellenius hörna – hörs imorgon!

8 reaktion på “Idolfinal

  1. Själva såg jag på spåret och sedan en film… ett drama som va skitbra. Svenskt… stjärnor i taket eller va hette den? Bra va den.

    Ja de va grymt att skjuta…

  2. Halloj! Halkade på ett bananskal och landade här. Konstaterar nu att ag inte riktigt vet vart jag ska klicka för att kommentera det inlägg jag vill, men ja, du verkar ju vara en smart tjej så du listar nog ut vilket inlägg jag syftar till.

    jag ttycker du tänker rätt. Skriv blogg när du vill. Svara på de frågor som känns bra att svara på och ja, vad gäller ditt eget kommenterande så kommentera när du känner att du vill helt enkellt.

    I övrigt önskar jag dig en bra jul och ett trevligt nyår. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>