Bloggförändring

Hopp & hej. Det går så bra för min blogg nu! Läsarna blir fler och fler och kommentarer och mejl ramlar in. SÅ HIMLA KUL! Men, jag har också funderat lite på hur jag ska fortsätta, och har kommit fram till att jag nog måste göra om lite.

Idag ser det ut såhär när jag bloggar: Jag skriver ett inlägg, har ofta funderat under dagen vad jag ska skriva. efter jag har skrivit och publicerat inlägget läser och kommenterar jag ALLA bloggar som har kommenterat mitt tidigare inlägg, samt svarar på frågor. detta tar ett par timmar, utan överdrift, och tyvärr har jag fastnat i nåt beteende där jag inte kan blogga om jag inte har tid att kommentera tillbaka. Plötsligt blev bloggandet någon form av tvång och eftersom det tar flera timmar att göra detta har jag inte orkat/hunnit skriva så många inlägg per dag i min blogg. Detta var en rolig grej när läsarna var färre, men det går inte längre. Kan inte lägga fem timmar om dagen på att läsa och kommentera bloggar. Och vad blir summan av kadimumman? Jo, att jag inte skriver så många inlägg på MIN blogg som jag vill. Jag vill ju egentligen att ni ska hänga med så mycket som möjligt i min vardag, jag vill mobilblogga och uppdatera ofta. Dessutom tror jag att många kommenterar min blogg för att de VET att jag kommenterar tillbaka, och alla med blogg är väl ganska kommentarkåta?

Hur ska det se ut i framtiden då jag bloggar då? Jo, jag kommer enbart svara på frågor som jag får i kommentarer. Resten kommer jag ”bara” läsa med glädje för era ord gör mig så glad att jag kan leva på den lyckan tills jag dör. ♥

Hoppas ni förstår mig vänner. Om ni tycker om min blogg och vill följa min kamp och vardag kan ni trycka här och lägga till mig på bloglovin, så uppdateras ni automatiskt. Och till er som känner ”äh, nu ska jag sluta kommentera, får ju ändå ingen kommentar tillbaka” – tack för att ni har läst!

Love / En flicka som är stark 

18 reaktion på “Bloggförändring

 1. Jag förstår dig helt & hållet. Det är inte ”normalt” att behöva spendera 5 timmar om dagen att behöva blogga & svara om man inte får betalt för det. Nu har du ändå skrivit ett inlägg om det så då borde man förstå :) Vi vet ju att du uppskattar våra kommentarer <3

 2. Du är så klok, självklart ska man inte lägga så lång tid på att bara svara på kommentarer, men jag känner igen mig! 😛 hehe Dock har jag oxå kommit på det nu som du märker så svarar när jag har tid! 😉 Ha de bra fina du! :) Kramis

 3. du är så underbar hjärtat<3.
  och ja kommer följa läsa din blogg även om du inte kommenterar tillbaka <3
  tänker på dig. och hoppas du får en underbar lördag<3

 4. Jag tycker att du gör helt rätt. Det ska inte bli ett tvång att svara på kommentarer och blogga. Det ska man göra för att det är kul. Jag kommer i alla fall att fortsätta följa din blogg varesig du svarar på kommentarer eller inte 😀

 5. Håller med dig till hundra procent! I min andra blogg kunde jag skriva upp till 6 inlägg per dag och svara på kommentarer stup i kvarten, men det slutade att vara roligt. Man ska inte blogga för att man känner sig tvingad. Och dessutom tycker jag att det är bättre att skriva intressanta inlägg än att göra flera som ändå är tråkiga.

 6. Jag förstår dig helt, det tar såå mycket tid, och du får ju så massor av kommentarer ännu till. Och bloggandet ska ju vara något man gör för att man vill <3

  Sv; Ja hur mår jag..? Jag vet inte. För en timme sedan mådde jag otroligt bra, just nu sitter jag och gråter… Det är som att vandra på tunn is hela tiden, så nära på att falla igenom. Samtidigt som jag är nära till skratt ungefär hela tiden. Jag är så trött och har aldrig energi till något mera. Men vissa dagar mår jag jättebra och känner som om jag är tillbaka hos mig själv igen. Ååh det är jobbigt att vara ung 😉

  Kram till dig! <3

 7. Tycker du har helt rätt vad gäller det här inlägget, stöttande kommentarer kan du ta åt dig och le åt. Men du behöver inte kommentera tillbaka på alla bloggar med tanke på hur mycket tid det tar. :)

 8. Ja, det är ju faktiskt så att bloggande tar mycket mer tid än att skriva ett inlägg!
  Så jag förstår din tidsbrist. ;D

  Men hur är det nu efter att du var sjuk, har du återgått till ätandet,
  eller har det varit stopp sedan illamåendet kom?

  Jag mår inte så bra, men jag lever.

 9. Tack vännen! Du kommer också att fixa det här, det är jag säker på. Hur är det med dig nu? Tänker på dig.
  Jag är inlagd i avd 27 i Halmstad men fortsätter jag såhär som jag gör, så är det risk att jag blir utskriven.
  Vart är du inlagd? Kram

 10. Det är helt okej att du gör så, of course! Det är din blogg och du svarar på kommentarer när och om du vill/orkar. Tycker inte man måste svara på alla sina kommentarer. Jag läser och kommenterar inte för att jag förväntar mig ett svar tillbaka, så jag kommer inte direkt bli ledsen om du inte svarar ”tack” eller nåt. Jag förstår att du inte hinner svara på alla kommentarer, speciellt inte nu när din blogg börjar bli stor. Jag svarar inte på alla kommentarer själv och jag har ändå bara 50- 100 unika om dagen.

 11. sv; ja precis.. men vi måste ju försöka acceptera det.. j’kla sjukdom..
  låter bra det med bloggen,man kan inte hålla på hela dagen när man får så många kommentarer.
  Får du verkligen fota inne på avdelningen ? vet ens personalen om din blogg. 😀
  <3

 12. Alla som bloggar gillar väl kommentarer, men det är inte därför jag läser och kommenterar din blogg! Med andra ord, jag kommer fortsätta läsa och kommentera! :) Din blogg berör mig!

 13. Jag tycker att det låter som en mycket sund förändring, du ska inte se bloggandet som något tvingande. Jag svarar själv oftast inte på kommentarer, och svarar jag på dem så gör jag det i min blogg. Sen går jag ju oftast in och läser deras bloggar och kanske kommenterar hos dem med. Men bara om jag har lust till det.

  Förr läste jag alla bloggarna jag har i min minneslista, vilket är 147 st. Och jag läste flera gånger om dagen för att se om något nytt kommit upp. Nu gör jag det bara om jag har lust/tid (som just nu). Har ändå några utvalda som jag känner att jag måste kolla lite oftare.

 14. Jag svarar fortfarande på alla kommentarer och det tar tid. Nu har ju inte jag heller så många men visst tar de tid. Men jag förstår dig även om jag tycker de blir synd om du aldrig skriver något hos mig… ler. Lär ställa massa frågor varje gång… ler.

  Nej men ja förstår dig å de är jätteskoj att du har många läsare… skoj att se att du har massa fina saker som kommer till dig på sjukhuset. Sånt muntrar alltid upp. Jag älskar att få annat i posten än räkningar.

  Ha de gott idag…. kram på dig.

 15. Du har beskrivit precis det jag känner!!
  Det tar LÅNG tid att sitta och skriva ett inlägg som man blir nöjd med.. Det gör det iallafall för mig!! Och ja, jag känner också det som ett tvång, för man vill ju uppdatera till sina läsare!!
  Nu efter att ha läst dina rader som jag själv känner igen mig i så tänker jag ta mig en funderare över mitt ”bloggbeteende”.

  SÅ TACK..för detta inlägget..Precis vad jag behövde läsa!!
  Men bloggar du alltid från mobilen?!
  Jag måste alltid starta datorn vilket tar sin energi!! Suck!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>