På väg hem

Nu har jag precis lämnat barnsjukhuset och sitter på bussen på väg hem. Lyssnar på kent och funderar på vad jag åker hem till? Petter är på julbord ikväll. Egentligen är det bara nyttigt för mig att öva på ensamheten så det blir nog bra.

vad gör ni ikväll?

13 reaktion på “På väg hem

 1. Hej!
  Vi är sex tjejer som går en multi family behandling på Stockholms Centrum för Ätstörningar. Vi skriver om våran kamp bort ifrån anorexin tillsammans. Vi vill inspirera andra till att må bättre.
  Du kommer klara det här.
  Kramar!

 2. Jag ska försöka utmana med lite chokladpudding för att jag vill springa i morgon.
  Då jag försöker nu bli frisk engång för alla med ätstörningen försöker jag med detta nu dagen innan,
  Men vi får se slut resultatet.

  Kommer du få vara hemma länge på perm?
  Kämpa på du är stark som sagt.
  kramar Hanna

 3. Hjärtat hur står det till ikväll? med mig är det bra men är ruskigt trött, trots att jag suttit vid datorn större delen av dagen haha :)

  Tänker på dig varje dag och saknar dig<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>