att klä julgranen på ett sjukhus

Ikväll har jag och de andra patienterna klätt julgranen. Jag och Sara var väl ungefär flummigaste någonsin och jag har skrattar hur mycket som helst ikväll! Någonstans inom mig är det ändå jobbigt att klä julgranen på ett sjukhus. Förra året gjorde jag också det, och hoppades så att jag aldrig skulle behöva uppleva det igen… Men, nu ska det banne mig vara sista gången!

Nu ska jag ut till dagrummet och göra julkort med Sara! Godnatt ♥

9 reaktion på “att klä julgranen på ett sjukhus

 1. hej tjejen. jätte bra blogg du har. =)…tänkte bara höra om du har någon aning om hur länge man ligger inne på slutenvården? vad som är normalt? eller det är kanske olika för alla? kämpa på!!

 2. Det ÄR sista gången! Du ska aldrig mer klä julgranen på sjukhus! Du kommer klara det! Du är så stark! <3

  Vi är flummigast av alla och äger avdelningen! <3 <3

 3. Fin blev den. Har inget klokt att säga – men håller alla tummar jag har för att du ska bli starkare och starkare och ta dig ur det här.

  Styrkekramar!!

 4. Vad glad jag blir när du skriver att du skrattat och varit flummig!! :)

  Sista gången du klär en gran på ett sjukhus håller jag tummarna för!!! Go girl <3

 5. Usch vad jobbigt, men det måste ändå kännas skönt att du har andra tjejer runt om kring dig som går i genom något liknande som du, som du kan prata och ha kul med!:)

  Nästa jul är du hemma, du är så otroligt stark!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>