Sarabus

wiiiiho! Mitt hjärta Sara är tillbaka på avd 336! Hon förgyller verkligen mina dagar innanför sjukhusets väggar! Vi har redan hunnit busa och när vi var ute på luft hittade jag en muminmammahink på en lekplats på sjukhusområdet. kunde inte låta bli att tjuva med den, hehehe.

11 reaktion på “Sarabus

 1. haha jessica, snart kommer du bli en mumin! XD

  sv: meh, skumt 😮 hoppas det blir helt som vanligt snart igen!

  åh, lycka till du med hjärtat <3

  massa pussar <33

 2. Så glad att du har henne. Med en vän på avd kan man överleva bättre många dagar, och som ni gör dessutom göra dom lite roligare, särskilt skoj är det att göra just det ni har kommit på – retas med sköterskorna 😛 Och det finns ingen vän som någonsin kommer likna henne, för det man delar på en avd går inte att uppleva och dela med någon utanför sjukhuset. Det finns ett litet band som är helt annorlunda än alla andra band man har till andra människor. Där har du en vän för livet.
  Stå på dig, du kan
  kramar

 3. Härligt att du hittat en fin vän inne på avdelningen :) Roligt att läsa om era bus!! Kämpa på Jessica, jag hejjar på dig och tänker en massa på dig.. Styrkekramar

 4. Bilden på dig och sara upp till vänster är helt underbar, du ser så lycklig ut att man riktigt hoppar till! Kan inte låta bli att le stort själv 😀 Fortsätt såhär, fler sådana bilder vill vi se! Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>