Kent släpper nytt och jag är lycklig!


© Bilden är tagen av mig och får INTE kopieras.

Jag är en lycklig flicka! Kent släppte ett pressmeddelande idag med en information som kan få alla kenthjärtan i hela världen att slå. mitt började slå så hårt att jag drabbades av ett lyckorus. Kent är bland det finaste som finns i livet, någonting som fått mig att kämpa på. för vet ni? Jag vill se Kent massor med gånger till innan jag dör, och om jag ger upp och skiter i livet nu – hur ska det då bli möjligt?

I april 2012 kommer de släppa ett nytt album, ”Jag är inte rädd för mörkret”. Jag känner redan nu att det kommer bli succé.  I sommar blir det turné och 14 juli spelar dem i Göteborg. Kent är lycka för mig, och spelningar är det absolut bästa som finns. Det är bara framför Jocke Berg och grabbarna som jag mår 100% bra.

 
JAG ÄR SÅÅÅÅ GLAD!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

15 reaktion på “Kent släpper nytt och jag är lycklig!

 1. Sv: Tack! Den gick sådär, jag tog mig till skolan men åkte iväg efter en lektion då jag höll på att somna hela tiden, plus min förkylning.

  Bra att den funkar, jag hoppas också du inte får några anfall, det kan inte vara vidare trevlig. Tror inte fluoxetin fungerade för mig, fast sen har ingen annan av de antidepressiva fungerat heller. Fungerar de andra två bra för dig?

  Haha, jaha :)

 2. Jag blev också helt till mig när jag såg det! Fin titel också ”jag är inte rädd för mörkret”. KOmmer bli spännande att höra! Jag gillar de gamla albumen som DOJD, HH och Isola, och hoppas på att detta albumet blir lite mer RIKTIGT kent-stuk 😉 På tal om det så kan jag tipsa dig om en låt som en kompis gjort. Hon går på en rockskola och de skulle göra en ny låt till en svensk artist, och de valde kent. En riktigt bra låt faktiskt, låter som en kentlåt 😉 Här har du den länken!

  http://soundcloud.com/mmmoberg/avslagen

 3. Ja, kent ja 😉 dom har grabbarna har man träffat på x-antal gånger på stan(Här i Eskilstuna).. Har dock aldrig fastnat för deras musik riktigt..Men det kanske är så när man växt upp i samma stad och jämt och ständigt hör om dom, träffat på dom osv.

  Men kul att dom kommer med ett nytt album ^^

  StorKram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>