åtta veckor innanför sjukhusets väggar


Idag har jag varit inlagd i åtta långa veckor. 2 hela månader. två veckor på avd 82 och sex veckor på avd 336. Nu är det ”bara” 6 veckor kvar här på 336:an innan jag får flytta hem igen. Det blev ett konstigt slut på 2011.

10 reaktion på “åtta veckor innanför sjukhusets väggar

  1. det må kännas konstigt, men i framtiden kommer du förhoppningsvis minnas detta år som det året du blev frisk och var så stark att du orkade besegra en riktigt svår sjukdom.

    det måste vara svårt att tänka positivt, men det gäller att försöka se det så ljust man kan :)

  2. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, komigen nu in i det sista..för livet står med öppna händer och väntar på dig vännen,du är grym och du är stark..försök håll ut lite till!!
    sv; ja såklart har ju hört att dbt är en effektiv behandling så jag hoppas det hjälper men härnäst så får vi hålla tummarna att jag ens får en plats där!!
    kram <3

  3. Nej, vad jobbigt! Hoppas verkligen att det är sista gången du ska behöva bo så länge på sjukan! Du ska juh vara hemma, hemma med din familj och dina vänner! KRAM!

  4. Du kanske inte vill svara på denna fråga, själv vill jag inte fråga sånt, men varför är du på sjukhuset ?? Sjukt bra blogg och du har jä’tte fint hår :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>