Tisdag

Idag har jag och Sara varit på promenix och hoppat på en studsmatta. Tur att personalen inte ser allt busigt vi gör, då skulle vi nog vara nere i röd zon, eller vad säger du Sara?

Efter förmiddags mellanmålet åkte jag och en sköterska ner till stan, för idag skulle jag träna på att äta lunch på restaurang. Det gick bra, drack till och med cola till maten. Sen gick vi i affärer och jag köpte lite småsaker. Det var såååå skönt att komma ifrån sjukhuset ett par timmar. 

Nu har jag precis haft samtal med min behandlare. Ett jättebra samtal, jag känner mig så stark. Detta var en väldigt fin tisdag än så länge!

16 reaktion på “Tisdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>