Julklapp från sjukhuset

Idag har vi ätit julbord på avdelningen. Personalen hade dukat så fint och på borden stod det sju julklappar. Patienterna på Drottning Silvias barn-och ungdomassjukhus har fått julklappar idag. Det var tydligen en äldre man som hade startat en stiftelse som ger alla sjuka barn och ungdomar julklappar varje år. Mannen som startade denna stiftelse hade själv varit inlagd under lång tid på barnsjukhuset.

Så himla fint och uppskattat, blev alldeles tårögd. Paketen innehöll finaste tomtarna!

18 reaktion på “Julklapp från sjukhuset

 1. Vad gott, jag längtar jättemycket till julmaten :( och vad fint av den där mannen att ge bort julklappar till sjuka barn, det borde finnas fler av sådana vänliga människor.

  Känns som att jag skriver kommentarer här överdrivet mycket, ber om ursäkt i så fall, haha.

 2. OK, då är det åt mahogny-hållet som jag misstänkte! =)
  Du får ta en bättre bild så att man verkligen ser den röda tonen.

  Vet inte, vi har väll ingen direkt dos vi tänker stoppa på,
  så det skall allt höjas mer, men vet inte vilket som kan vara det högsta.

 3. Det är fint när de gör så! För flera år sedan så var min lillebror på sjukhuset strax innan jul för att göra en magnetröntgen, då fick han också en julklapp på sjukhuset. Han blev jätteglad och det är ju så fint att en liten julklapp kan göra en så stor skillnad för ett barn som är sjuk.

  Hoppas allt är bra med dig :)

 4. Du skriver väldigt fint och utlämnande här i din blogg, det är stort och bra gjort av dig. Jag önskar dig all lycka, och vet att det är otroligt svårt men värt ALLT. För ett par år sedan var jag där också, och jag VET att jag inte skulle levt idag om jag inte vänt trenden. Idag har jag ett liv och en matblogg, vem hade trott det när jag var inlagd? 😉 Kämpa på!
  Och du har rätt, väldigt fint av mannen att ge er julklappar <3

 5. Vilken inspirerande blogg du har! Läste några inlägg och var tvungen att följa dig på bloglovin, du ska veta att även fast det inte känns så ibland så är du en jätte söt tjej och du är stark! Många julkramar!

 6. Gud vilken stark människa du är som har klarat att gå igenom så mycket och fortfarande håller glöden uppe! Blir så glad för din skull när man ser vilka framsteg du tar och trotsar dina sjukdomar. Lycka till på vägen mot ett friskare du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>