Onsdag

Idag har det som sagt varit lite julfirande på avd 336. Mysigt! Jag var nervös inför julbordet, men det gick bra så det känns skönt nu. Annars har jag tagit en promenad och så har vi haft temagrupp med sjukgymnast och dietist. Intressant och bra för man inser en sak: diet is ”die” with a ”t”.

Efter middagen kom mamma & pappa hit. De hade med sig tulpaner i massa olika färger, så himla fint. Nu ska jag snart sova, men först ska jag försöka jobba lite med mina känslor. Tror det kan behövas, får lite utbrott ibland. Det har varit lite tjafsigt mellan mig och personalen idag, joooobbigt. Ny dag imorgon! (som börjar med det värsta som finns – vägning)

Godnatt ♥ 

10 reaktion på “Onsdag

 1. Hoppas du kan sova efter du rett ut dina känslor. Ibland kan man behöva ett mindre utbrott.
  Själv sitte rjag här och kan inte sova alls är inte ens trött
  Sådana nätter är jobbiga när man inte kan sova en blund,

  Hoppas du får en bättre dag med mindre tjafs i morgon.
  Styrke kramar

 2. Hej vännen!
  Nu var det ett tag sedan.
  Hur mår du och hur går det? :)

  Mysigt med julbord. Va tycker du mest om på julbordet? Om DU får välja och inte sjukdomen!

  Ha en bra helg och sköt om dig. KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>