16 reaktion på “Blogkeen

 1. hej..hittar inte riktigt var man kan ställa frågor till dig..men jag skulle bara höra med dig om det är så att även om man är inlagd på slutenvården om man kan skriva ut sig själv? så tacksam för svar!! kämpa på..kram

 2. Åh alla dessa regler, Jag var så trött på dom. Bröt mot dom exakt hela tiden. Så oväsentliga vissa tyckte jag.
  Kommer du va där hela helgen eller kommer du att komma hem litepå permission?
  Får du vara hemma i jul?
  Kämpa, du är sjukt duktig,, kram!

 3. Skönt att höra. Ett tillfrisknande måste få gå upp och ner, huvudsaken man vet vart man vill, att man vill framåt :) Du är så duktig!

  Får du åka hem på julafton eller hur funkar det?

  Ta hand om dig tjejen. Stor kram!

 4. Saknar dina inlägg! (trots att det endast var två dagar sen senaste) Du är grymt stark, och du kommer klara allt. För trots att det finns mycket som är jobbigt nu så är DU starkast. Tror på dig!<3
  KRAM

 5. Säger som Sara. Saknar också dina inlägg trots att det bara gått några dagar!
  Hur är det med dig? Kämpa på fina du! Du kommer att fixa det här. Tänker på dig <3

 6. Hej Jessica :)
  Jag har under en lång tid följt din blogg, och jag förstår på ett sätt hur du har. Har själv mått riktigt dåligt psykiskt, men jag vet att du har det värre än jag haft det!
  Jag började läsa din blogg genom Jennifer, som jag vet du varit mycket bra vän med. Hon är min bästa vän sen gymnasiet!
  Jag kommer att fortsätta läsa din blogg och jag är såå imponerad över att du orkar ha en blogg samtidigt som du mår så dåligt. Men det kanske är bra med, många positiva kommentarer lyfter ju upp en, om du förstår vad jag menar :)
  Jag vill önska dig en riktigt god jul (även om du inte får fira den hemma) och ett stort lycka till i framtiden.
  Kram Magda.

 7. Känns det bra att inte bloggar på ett tag? Jag tycker det är intressant att se hur det går för dig men tror ändå att det är det smartaste du kan göra. Ta en pause i bloggandet o framförallt med läsandet av andra tjejers bloggar, som jag tror kan vara triggande.
  Det är bra tror jag då du kan sattas allt på denna behandlingen, det är nu det gäller!! Reflektera, begrunda o ta in så mycket du bara kan. Det är tufft att bli frisk, du måste kämpa, o det räcker inte med att bara vara där. Du kan gå egenom behandlingen utan att den hjälpt dig så bra som den kan. Så ta chansen nu! Lycka till!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>