det suger att ligga på sjukhus

we ♥ it

inte riktigt på topp idag. Längtar hem. Är trött på att vara instängd. Vill inte vara inlagd längre. Jag vill vara frisk och fri. Jag orkar inte leva efter tusen regler. Jag orkar inte tjafsa om allt hela tiden. Jag orkar inte att allt ska vara så fel. Det är jobbigt att ha läkare och sköterskor som bestämmer över mig. Där plötsligt allting jag vill göra är fel. hör nej nej nej nej nej nej hela dagarna. allt jag gör får man inte göra. Så känns det. Vart tog mitt liv vägen?

update: hyperventilerat i evigheter. livet är så hemskt ibland. 

22 reaktion på “det suger att ligga på sjukhus

 1. Jag förstår hur du känner! När jag var inlagd pga en väldigt allvarlig självskade-händelse hade jag konflikter med personalen hela tiden. det slutade med att jag fick ett utbrott och skrev ut mig. Nu i efterhand inser jag att jag inte borde ha skrivit ut mig. Personalen vill bara väl, även om de också kan göra fel ibland! Ibland behöver man ligga inne på sjukhus helt enkelt. Du kan ju försöka se det som ett tillfälle att växa som människa, att bli starkare och friskare helt enkelt! Hoppas att allt löser sig för dig iaf!

 2. Dom veckorna som e kvar kommer gå fort. du e snart hemma.
  hade med massa disskusioner med personalen och vissa regler som finns på avd hata ja så mycket ja fatta än inte hur dom tänker med vissa regler.
  tänker på dig massor<3

 3. Varje dag kan ju inte vara bra. Men det betyder inte att alla bra stunder är slut. Hoppas de återvänder till dig snart. Och du, du kommer att bli frisk <3
  Kram!

 4. Grattis! Det är ju jätte bra som du känner! Du har nu kommit ett steg längre i processen att tillfriskna. Jag tror att det är lite det som är meningen att man ska känna, tröttna på skiten, förstå vad du går miste om.
  Blir man behandlad som ett barn så blir man ett barn. Försök zooma ut o kom ihåg varför du är där. Ifrågasätt men ta också till dig av det dom säger, Oftas har dom ju rätt. Kan det vara så att det ligger någonting i det personalen säger nej till..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>