när vägen känns lång

we ♥ it

Hej vänner. Jag har inte gått upp i rök, men jag har tappat blogglusten efter lite saker som skedde här i förra veckan. Jag hade tagit mig upp från det mörkaste mörker men föll igen. Nu har jag huvudet ovanför ytan men lever lite halvt på gränsen. Jag går med stormsteg åt rätt håll i min behandling, idag har jag till och med kämpat mig fram till grön zon, någonting som plötsligt ger mig mycket mer ansvar och frihet på avdelningen. Jag är såklart glad för att min ätstörning börjar försvinna mer och mer, men det faktum att jag har en till diagnos är kämpigt. En diagnos som inte försvinner. en sjukdom som får mig att vilja dö.

Det kommer nog fortsätta eka tomt här, men jag kommer tillbaka förr eller senare.

God jul och ta hand om er! ♥ 

41 reaktion på “när vägen känns lång

 1. God Jul Jessica :) Hoppas att du kommer att kunna njuta av all god mat under julen! Det är skitkul att läsa att det går framåt för dig, jag blir typ stolt! Haha.

  Anyways, lycka till med allt! :)

 2. Jag börjar nästan gråta ju… Jag vet inte om det är för att du är så sjukt duktig och en bra förebild, och att du övervinner ätstörningen, eller för att världen ska vara så orättvis att du måste leva med en så jobbig sjukdom. Men du kommer klara dig fint, för du är en underbar människa, en flicka som är otroligt stark.
  Vill du ha inspiration kan du kolla in Nick Vujicic på youtube, och bland annat denna musikvideo: http://www.youtube.com/watch?v=GrV_ZvwZRvw
  Kramar, och god jul! <3

 3. Jessica, jag håller verkligen tummarna för att du klarar det här. Jag vet att vägen känns oändlig, men du kommer att nå slutet. Det lovar jag. Du tänker säkert att det bara är du som är drabbad, det är flera. Men man måste få tänka på sig själv också. All kärlek till dig, världens starkaste tjej!

  (Jag måste bara få säga att du får ha en jättehärlig jul, och försök att njuta av det du har med din pojkvän och din familj. Du vinner kampen.)

 4. Ja ibland finns bara orken att överleva. Å knappt detta. Man måste ju inte blogga eller vara på topp för de vänner man har och de som intresserar sig för bloggen finns ju där i alla fall sedan.

  Att acceptera är svårt. Jag vet va länge jag hatade mig själv för att jag var tvungen att äta mediciner. Varför jag inte kunde må bra i att äta piller för att de gjorde att jag mådde bättre. En läkare sa till slut att detta var ett sätt att tillföra kroppen saker jag inte hade naturligt. Som en med diabetes som måste ha sitt insulin. Att acceptera är det man måste. Acceptera och förlåta sig själv för att det är som de är och bara låta de vara. De är så svårt bara men jag hoppas du kommer dit. Att du vågar be om hjälp så att du kan släppa och komma vidare. För du är bra precis som du är gumman. Du duger. Det är inte ditt fel att det blev såhär. Vi har utsatts för saker i våra liv vi inte råder över. vi råder inte över att vi känner och har svagheter. Men vi är starka nog att komma vidare. Vi kan för att vi vill.

  God Jul nu å jag hoppas du inte glömmer var jag finns.

 5. Vad kul att höra att det går framåt för dig! Hoppas du får en fin jul och nyår! Kämpa vidare, du klarar det här och du kommer att vinna över din sjukdom! kramar <3

 6. God jul fina du. Hoppas du får en mysig helg och kämpa på! Jag vet att det inte är lätt, men du är stark och jag vet att du kommer att fixa det här. Ta hand om dig! Kram <3

 7. Glad ja blir att du har kämpa så hårt att du kommit till grön zoon hjärtat, så jävla stark e du.
  tyvärr kom ja aldrig så långt. e så glad för din skull för nu får du göra mer saker och de måste va underbart men samtidigt lite skrämmande kan ja förstå.
  hoppas du mår bättre snart. du är värd de allra bästa gumman.
  God jul.
  Tänker massa på dig<3

 8. Hur lyckades du ta dig ur ditt självskadebeteende i form av att du skar dig?

  Fortsätt kämpa, du är så stark !! God jul och massor av kramar. Tänker på dig

 9. Jag hoppas verkligen att du hittar något sätt att förhålla dig till din andra diagnos, och liksom acceptera att den finns där och att det är jobbigt men att du kan leva ändå. Tänker på dig och hoppas att du mår bättre snart, kämpa på!

 10. Det är OK att ta en paus då och då.
  Vad skönt att du kommit upp i grön zon.
  Och det är väl klart att du är glad för att du tillfrisknar,
  men samtidigt är det läskigt ute i det okända.
  Tänker på dig!

 11. Hej gillar din blogg sjukt mycket! Och jag är glad att du än är vid liv. Dock undrar jag om du har några tips på hur man får upp hoppet igen. Har legat inne på sjukhus nu i snart en vecka, och kanske inte ens får åka hem imorgon, på julafton alltså. Och du verkar ändå på något vis hålla hoppet uppe även fast du är precis som jag instängd på ett sjukhus och aldrig utskriven. Tack på förhand! /Malin

 12. Hej!
  Vad duktig du är, är så glad för din skull! Jag tog mig ur anorexin för ett par månader sen. Jag tror verkligen att du kommer klara det hära. Du är verkligen stark, du fixar det hära!
  Kram

 13. Finaste Jessica. Jag tänker på dig hur ofta som helst. Undrar hur det går för dig. Du har mitt fullaste stöd och jag vet att du kommer fixa det här. Tusen kramar på dig kära du <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>