Luften svider när vi andas in


we ♥ it

Ätstörningen blir mindre och mindre och jag är så glad för det. Kvar står jag med den hemska dystymin. Fått höra flera gånger idag att det är ett svårt sjukdomstillstånd. Har haft familjesamtal nu på eftermiddagen. Det gör så ont att höra mamma säga ”Jag är rädd att Jessica ska ta livet av sig”. När jag då bekräftar hennes rädsla blir bara allt ännu mer hemskt. För visst känns det hopplöst när jag har ÅR av kämpade framför mig, för att kunna hantera vardagen med sjukdomen. Kanske kan jag inte ens bli frisk.

19 reaktion på “Luften svider när vi andas in

 1. du kan bli frisk, jag bara vet det. följt med din blogg länge (ända sedan jag fick en kommentar av dig för längesedan i min blogg) du är så förbannat stark, jag önskar du själv insåg det! många kramar!!

 2. God fortsättning tjejjen!
  Hoppas det ändå känns ok att komma tillbaka och att det kommer en ny trevlig individ som fyller saras tomrum…
  Sluta aldrig kämpa! kram

 3. åh, att leva med en kronisk sjukdom är ju så jobbigt. jag vet inte exakt hur det är för dig såklart eftersom vi inte har samma sjukdom (jag är bipolär), men personligen blir jag ibland modfälld när jag tänker på att detta är resten av mitt liv. Det enda man kan göra är att försöka kämpa, trots att det är så jobbigt. Ge inte upp hoppet!

 4. Det är ofattbart smärtsamt när ens barn mår så dåligt, så jag känner väldigt mycket med dina föräldrar, och med dig såklart. Du kan bli frisk, tro på det! Kram

 5. DU kommer bli frisk!

  Eftersom jag antar att du ännu inte fått mitt paket, så har jag gjort ett nytt, och skickar det så snart jag får tag i frimärken.
  Hoppas att du blir glad för den.
  Även om det kanske är lite fel tid för det nu.

  Men iallafall.
  Du kommer bli frisk, du har kämpat så länge att du kommer klara det.

 6. Antingen så skickas aldrig mina kommentarer eller så är det fel på min dator som vägrar visa dem.

  Men om du fått de andra,
  Jag tror på dig.

  Annars får du snart ett paket.

 7. Hej! Hoppas att du fick ett bra avslut på 2011 och en bra start på 2012!

  Jag är rätt dålig på att lämna ett spår, men jag är här inne titt som tätt och kikar till dig!
  Hoppas att du mår bra! :)

  Kramar!

 8. Det gör något fruktansvärt ont att höra sin mamma säga något sådant. Jag har varit sjuk ett tag nu, förskyld alltså, och när jag satt och åt med Mamma sa jag ”jag känner mig döende!!!!” så vart hon jätte sur och gick därifrån. Jag förstod ingenting först hon kom till mig och sa förlåt. ”Det är bara så jobbigt att höra dig säga sånt när jag vet att du försökt ta livet av dig och att du inte ens vill vara här” Det gör ont. Det är som ett slag i magen, fast tusen gånger värre.

  Kram.

 9. Du klarar detta! Det är inte omöjligt! du är jättevacker som du är och jag hoppas du kan ta dig ur skiten som du fastnade i. Jag vet själv hur svårt det är att klara viss ångest och besvär så jag kan sätta mig i din situation. Du klarar det!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>