”Normal” och glad

Idag har jag varit på stan med personal. Vi har shoppat och ätit buffé. Jag har köpt mina första jeans på flera år. Är en tights-tjej som en del av er kanske vet, men nu kände jag att det var dags att äga ett par svarta jeans. Mina favoritjeans klippte jag av för ett tag sedan och har sedan dess använts som shorts. Nu är dessa underbara shorts för små. Jobbigt kanske, MEN, jag köpte dem jeansen när jag gick i årskurs 7. Alltså sju jävla år sedan. De ska INTE passa nu. Jag är ju för fasen en vuxen kvinna. Det var jätteskönt att köpa en normalstorlek på dagens jeans. ALDRIG MER BARNKLÄDER. Det är bara så himla sjukt och fel. Detta är så rätt och bra. Jag har sagt hej då till äs och det känns underbart.

Sen köpte jag massa fina saker. Idag får ni se min t-shirt som inhandlades på Monki för 200 kr. Älskar kragen! I helgen ska jag visa er resten av mina inköp.

18 reaktion på “”Normal” och glad

  1. Fina tjej! Läst igenom lite nu i din blogg och det gör ont i hjärtat att se vad du genomlider. Men jag vet du klarar det! Du vet ju vart du vill? Jag kan inte alls tänka mig in i situationen alls men ändå så tror jag på dig. Du är en vinnare, av de inläggen jag läst. Du vill bli frisk!!

  2. Vad roligt med nya kläder! Och jag håller med dig, kläder från 7e klass är inte okej! En normal och hälsosam kvinna är mycket bättre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>