Inlagd, igen.

20120128-074224.jpg

Idag blev jag utskriven från avd 336 men har sedan dess suttit på psykakuten och väntar nu på att en ambulanssjukvårdare ska komma och köra mig till avd 86, en sluten psykiatrisk avdelning. Allt gör så himla ont just nu

27 reaktion på “Inlagd, igen.

 1. Kämpa på! Besöker din blogg varje dag. Ta hand om dig så gott du kan. Har också ätstörningar och kämpar. Låten Underbar av Fronda talar till mig som ingen annan låt. Den peppar mig iaf. Pröva lyssna? :)

 2. Kämpa på tjej!! Det kommer att bli bättre, det kommer ta tid. Jag var inlagd inom slutenvården dygnet runt under 3 år och 9 månader och därefter i kraftigt förstärkt familjehem under 2 år och 2 månader. Det var en sjujävla kamp som jag vann!!! Jag var starkare än det dåliga måendet och starkare än psykiatrin som helt klassat mig som sjuk. Jag har vandrat fram i det vita sjukhus korridorerna ja jag vet inte hur många mil. Psyk blev mitt enda hem och min totala trygghet. Jag blir så glad när jag läser att du längtar hem och ut, för de hade jag tappat helt. Jag tog mig fri från år av LPT och självskador och lever idag ett normalt liv. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du kommer att gå rätt hjälp inom snar framtid. Jag fick hela tiden någon form av hjälp, men det alldeles alldeles för många år. Att de nu vill placera dig i borderline-facket tycker jag att du ska ta med en nypa salt. Jag anser att man fortfarande använder den som en slaskdiagnos. Fick själv den stämpeln tidigt och på felaktiga grunder pga att jag hade ett självskadebeteende, hade återkommande självmordstankar och svängde en del upp och ner i mina känslor. Jag är ingen expert men under de året jag läst din blogg har jag INTE uppfattat dig som någon person som skulle uppfylla tillräckligt många kriterier för att uppfylla en hel diagnos.

  Nej nu ska jag inte skriva mer för denna gången. ville mest försöka tala om att även om det känns totalt uppgivet och nattsvart är jag ett levande bevis på att det går att ta sig igenom detta helvetet
  Fortsätt andas fina du!! Kramar
  Ps. Om jag hade varit du skulle jag ändra bilden så att man se hela ditt personnummer. Ds.

 3. Jag hoppas verkligen det bästa för dig, det är du värd! Kämpa på, även om det känns värdelöst och inte kan se på något positivt! Alla vi som läser din blogg hoppas att du klarar det här, du har ju faktiskt kämpat så länge nu, så kämpa vidare! Vi finns här för dig, alltid<3

  Jättemånga kramar till dig Jessica, du är stark!

 4. du klarar det här, jag tror på dig. Tänker på dig även om jag inte skriver så mycket längre, du är inte ensam.

  Styrkekramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>