vår & tankar

Våren är verkligen här nu. Idag har jag promenerat genom Haga med min dagvårdsbehandlare. Om en stund ska jag och Petter gå ut igen. Jag har köpt vita tulpaner och andra vårblommor. Jag mår mestadels bra och livet känns ganska fint. Det var längesedan det var såhär. Antagligen börjar min Cymbalta hjälpa. Jag vet inte om jag mår bra eller om det är medicinerna som gör att jag mår bättre. egentligen spelar det ingen roll för mig längre. Jag kan andas och är lycklig för det.

I förmiddags sorterade jag bland massa papper som legat slängda huller om buller. Där hittade jag en matdagbok från i somras. Den såg ut såhär:
12:45 – 1 macka med kaffe. ”Mår dåligt idag, kräktes upp allting”
14:00 – 1 satsumas. ”Kräktes”
16:00 – 15 smörgåsrån med kaffe. ”Kräktes igen”

Jag insåg hur otroligt långt jag har kommit med min ätstörning. Jag är så glad för det. Och det är jag som har gjort jobbet, med hjälp av all sjukhuspersonal och stöttande familj och vänner. Tack för att avd 336 och avd 339 fanns där när jag höll på att gå under.

6 reaktion på “vår & tankar

  1. Vad kul att läsa att du mår bättre! Det är verkligen härligt när man hittar en behandling som funkar. Hoppas att du fortsätter kämpa och mår bättre och bättre för varje dag.

  2. Nu när jag ser din blogg måste jag bara få säga att du är sjukt stark! Och när jag ser vad du gått igenom … Fem månader inlagd? Som jag just skrev, du måste vara så sjukt stark och du är verkligen en sjukt bra förebild för alla unga tjejer därute som är naiva och inte förstår … Starkt att du skriver om det, stay strong.

    sv: Ja eller hur! Och jag som är den mest otekniska person som finns med haha … 😉

  3. Det är alltid skönt att se sin förändring i livet, för min del var det att få barn. Jag hade också ätstörningar och när jag blev gravid blev jag tvungen att börja äta, det var en pers men jag fixade det och blev bättre. Kommer nog alltid ha lite ätstörningar men jag gör mitt bästa för att inte hamna där igen. Det är en kamp men när man väl tagit sig framåt i kampen så mår man bra. :) Fortsätt i samma anda tjejen! Du är stark :).

  4. Vad fin du är! Och vilka fantastiska jeansshorts! Och blusen är to die för. jag fullkomligt ÄLSKAR prickar och såg att du hade många fina prickiga blusar 😀

    SV
    Jaa de är väl nackdelen med att grogga på goda läsk. Man kan inte dricka dom i efterhand :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>