Hej då avd 339

1 november 2011 började jag vårdas på detta sjukhus. då på avd 336, 13 veckor på slutenvården. nu har jag varit åtta på avd 339, dagvården. Idag blev jag utskriven!! Resan har varit lång, men inte längre än vad jag har kommit. Det var en helt ny tjej som sa hej då till sjukhuspersonalen idag. Nu ska jag bara på tre samtal till i den byggnaden, på öppenvården, sen ska jag ALDRIG tillbaka till det sjukhuset. Det sista jag fick höra innan jag lämnade avdelningen idag, det var att om jag bara fortsätter såhär kommer jag antagligen kunna bli av med min ätstörningsdiagnos snart. Fattar ni hur bra det känns?

Resan som startade den 1 november är nu slut. Jag är i mål.

11 reaktion på “Hej då avd 339

  1. Där ser du att det gick! Superduper duktiga du! Ta och njut av ditt nya liv nu och se bara fram emot allt det fina som kommer att komma. Så glad för din skull!

  2. Där inne låg jag många år det var hemmska år men jag kommer aldrig mer komma tillbska men det väcker mycket minnen att se bilder därifrån idag så glad att du inte behöver vara där mer kram louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>