Premiär på uteservering och friska beslut


Igår träffade jag min älskade mamma. ♥ Vi satt ute i solen och fikade och pratade. Hon hjälpte mig att försöka acceptera det där matschemat. Hon berättade för mig hur sjuk jag faktiskt var när jag blev inlagd på avd 336. Jag såg mig aldrig som sådär lågviktig när jag kom in på avdelningen även om sjukhuspersonalen har sagt det till mig har jag inte riktigt tagit åt mig, men när mamma berättade igår att jag faktiskt var rejält underviktig och såg ut som ett litet barn, då fattade jag, att det faktiskt var illa, att jag aldrig vill hamna där igen. Och matschemat kan vara min hjälp till att inte falla tillbaka och rasa i vikt en gång till. Så ja, jag har accepterat matschemat och kommer äta efter det. Ett klokt och friskt beslut.

7 reaktion på “Premiär på uteservering och friska beslut

 1. Hej. Det är en riktigt bra beslut du gjort!
  Jag var tvungen att göra samma beslut för några veckor sedan. Jag hade ätit utan matschema för cirka 3-4 månader, men plötsligt jag hade börjat jag tappa igen … jag hade börjat äta lite mindre.
  Och jag fortsatte tappa, och jag fick veta att jag var tvungen att börja äta efter min matschema igen … det va inte så kul.
  Men jag accepterade det, och vi gjorde ändringar så att alternativen passade mig och min livsstil. Och nu efter 2 veckor att ha följt mitt matschema ska jag börja äta fri igen!

  Så följer du bara det för nu .. och vet att du gör ditt bästa och att det är för din hälsa … och snart kommer du inte behöva följa ett matschema!

  men det är bra att du inte ”vill följa matschemat .. Jag menar det betyder att du ar lite friskare.
  Eftersom ibland när man är sjuk, vill man ha en matschemat .. det ger en typ control och komfort?

  Lycka till!! :)

 2. Du kommer klara detta, jag håller själv på att gå igenom en tuff period av Ätströningar och nära den hemska sjukdomen .
  Ett mat schema är alltid svårt att följa i början , men man kommer fort in i rutinen när man väl bestämmer sig .

  glad påsk fina du <3 kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>