Det är underbart att träffa er!

20120422-141320.jpg
Nu sitter jag på tåget på väg mot Göteborg efter fina dagar i Värnamo!

När jag stod på stationen och väntade på tåget kom en söt tjej fram till mig, nämligen en bloggläsare vid namn Johanna! Åh man blir alltid så himla himla glad! Ni är så fina hela bunten så tveka aldrig att komma fram om ni ser mig någonstans så ska ni få en stor kram!

4 reaktion på “Det är underbart att träffa er!

  1. Jag har gått och varit glad hela dagen, det var så kul att träffa dig! Och så kul att få höra att du fått en lägenhet. Hoppas att allt annat fortsätter att ordna sig för dig också. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>