Systereftermiddag!

20120523-183316.jpg
Har hängt med syrran hela eftermiddagen. Vi har ätit glass, och sen haft det gött på en uteservering! Nu ska vi hem till mig för inatt blir hon mitt sovsällskap!

7 reaktion på “Systereftermiddag!

  1. Kikade tillbaka och läste runt lite. Jag vill bara säga att jag hoppas på det bästa för dig! Jag har själv lidit av ätstörning sedan jag var 8 år, har haft diverse diagnoser genom åren och har fortfarande stora fula ärr över hela kroppen, men vet du? I år blir jag 28 år, och jag är kanske inte helt fri men jag har ett riktigt liv, med mer glädjeämnen än smärta och ångest. Det hoppas jag att du också ska få en dag. Du är starkare än du tror.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>