Parkhäng med ett gäng härliga brudar!


I förmiddags stack jag till Slottsskogen och mötte upp fyra fina tjejer. Det blev ett nytt ansikte och de andra tre har jag träffat på slutenvården/dagvården på anorexi- och bulimiavdelningarna. Vi åt picknick-lunch och jordgubbar och pratade länge. Så himla mysigt.

Nu är jag halvt död och allmänt deprimerad efter ett läkarsamtal, men den informationen ska jag inte trötta ut er med. Nu blir det film och soffhäng resten av kvällen.

4 reaktion på “Parkhäng med ett gäng härliga brudar!

  1. Jo vi vill veta. Varför kan du inte svara på frågorna som jag ställde dig? Jag undrar om du inte skämms när du går ute med t-shirt eller linne och folk ser dina armar, eller när din familj eller vänner ser dina armar? brukar folk kommentera det eller brukar dom kolla mycket? Tacksam för svar. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>