Beviljat socialbidrag


I måndags var jag ju på ett möte som jag var så himla nervös över. Det var ett möte hos socialen då en utredning startades i frågan om jag hade rätt till socialbidrag. Idag fick jag hem ett positivt beslut och jag är så glad för det. Enda sedan jag blev sjukskriven första gången (2010) har jag levt med en inkomst på 4500 kronor, pengar som knappt täcker hyran. Därför har jag tvingats leva på mina föräldrar, vilket varken jag eller dem har tyckt om. Nu har jag alltså fått beskedet att jag har rätt till socialbidrag och kommer nu kunna betala både hyran och allting annat HELT själv. Vilken bra start på helgen alltså!

5 reaktion på “Beviljat socialbidrag

 1. Åhh va glad detta gjorde mig att läsa!! GRATTIS vännen<3 GRATTIS!!

  Så himla skönt att slippa oroa sig över ekonomin.!!<3
  Tack för svaren förresten!!
  Har en fråga vad får du för behandling just nu?<3

  Har du testat dbt någon gång?<3
  KRAM<3

 2. Vad kul! Grattis!:* Jag ska på likadant möte på onsdag nästa vecka om socialbidrag. Just nu lever jag på 3700, så mina föräldrar har hjälpt till med hyran. Det är snällt av dem, men känns inte så bra. Ska du söka aktivitetsersättning sedan? Det ska jag göra. Ska komma igång med praktik snart!

 3. Hur ser du på din kropp just nu? Är du nöjd med hur den ser ut eller skulle du vilja gå ner/upp i vikt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>