Strand- och badpremiär!


Idag har jag & Sara varit vid havet och göttat oss! Solat, myst, ätit glass, och jag har till och med BADAT! Sommaren är bäst bäst bäst. och Sara också för den delen, vad skulle jag gjort utan henne? ♥

10 reaktion på “Strand- och badpremiär!

 1. Hjärtat! Så glad jag blir, du är så galet stark! Kämpa på, jag tror på dig.
  Tänker på dig ofta och håller tummar och tår för att allt ska kännas lättare snart.
  (Och: GAH VILKEN KROPP! Låt inte ätstörningen förstöra den nu, den är underbar, previs som du!!!)
  <3 Tusen kramar

 2. Åh va härligt nu när du går igenom så mycket ! Super snygg bikini !
  Du är inte ensam om att ha det jobbigt, jag har också ätströningar/anurexi.. men man får aldrig sluta kämpa har jag hört. Jag längtar tills jag bara vågar ta en bulle eller nått sånt smarrigt mitt i veckan ..

 3. Har läst din blogg länge nu och du är verkligen en flicka som är stark. Jag har själv anorexi och har legat på sjukhus, går i dagvård osv. Det är kämpigt och jag faller ännu en gång. Men vi kommer att klara detta, det finns inget annat alternativ! Vi måste vara starkare än ätstörningen.

  Du har en otroligt fin kropp, min drömkropp. Fast det viktiga är inte hur man ser ut, utan ur man mår! Kram på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>