Första timmarna på behandlingshemmet

Hej mina vänner. Första inlägget jag skriver här från behandlingshemmet. Dagen startade 04:45, sen satt jag i en bil i fyra timmar, var nervös, kom fram till behandlingshemmet, grät, hade inskrivningssamtal, sa hej då till mamma och pappa, grät ännu mer. Trots att känslorna har svajat så otroligt mycket idag så känns det just nu helt okej. Personalen här är gulliga och de andra patienterna verkar också vara fina tjejer. Jag tror att det här kommer bli bra, även om det känns helt jävla sjukt att jag ska vara här i cirkus två år nu.

När mamma och pappa hade åkt hade jag, en i personalen och en annan patient hemma-spa. Sen har jag bara packat upp och börjar snart bli klar. Rummet är hur mysigt som helst (bilder kommer såklart!). Nu ska jag äta kvällsmat och sen ska vi åka till en fotostudio! heeeido.

5 reaktion på “Första timmarna på behandlingshemmet

  1. Så skönt att se att du uppdaterar redan första dagen. Behandlingshem är inte alltid roliga, men jag hoppas ändå att detta blir din väg till ett riktit brea liv för det unnar jag dig verkligen.

    Hemmaspa?? Hur har man det? Vad säger de om att du har dator då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>