tredje dagen

Min tredje dag här på behandlingshemmet. Dagarna går trots att jag knappt vet hur. Allt är så nytt fortfarande, trots att personalen är gullig så känner jag ingen, vet bara lite namn hit och dit. Tvivlar precis hela tiden, för varför varför varför skulle jag bli frisk av det här när jag under åtta år har genomgått de flesta behandlingar utan större resultat? Jag vet att jag inte får tänka så, men det känns trots allt ganska naturligt att jag gör det. Jag har i alla fall fått en ny vän, en katt. Jag älskar katter, drömmer om att få ha en egen. Här finns en kisse som jag gosat med större delen av dagen, som somnat i mitt knä tusen gånger om. Han får mig att stå ut just nu.

Förutom att allt är nytt så är det ett ständigt krig mot sjukdomarna. Är deppig och håller på att gå under av självskadetankar. Igår fick jag tillbaka massa anorektiska tankar, idag har det varit lite lättare. Personalen försöker hålla igång mig, vilket är bra men jobbigt. Både igår och idag har jag varit i köket och hjälpt till med maten och bakat kakor. Nu på eftermiddagen har jag varit på promenad med personal och sen haft samtal med min terapeut. Imorse fick jag träffa läkaren för första gången. vet inte vad jag ska säga om det samtalet, som vanligt vill dem inte göra något med mina mediciner. så jävla helvetes trött på att min kropp inte svarar på en enda jävla skit tablett. Aja, ska ha läkarsamtal om två veckor igen och då får vi se vad som händer.

Nu ska jag sova bort några timmar, så tröttsamt att vara vaken ibland.
ps. kan inte fatta att jag ska vara här i cirka TVÅ år. 

10 reaktion på “tredje dagen

  1. Varför Ska du vara där för 2 år? Kan du lämna innan?
    Är det behandling för anorexi eller självskada? Hur ser dina dagar ut?

  2. Underbart att där finns en katt, katter är världens bästa vänner. Hoppas han ska ge dig mycket styrka och tröst :)
    Du kommer klara det här, stå ut <3
    Massor av styrkekramar från mig till dig <3

  3. Nyfiken fråga: är det Österlenporten du är på? Där fanns nämligen en orange/röd katt när jag var där, som var väldigt gosig :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>