Mitt första videoinlägg

[videofyme id=”659559″ class=”aligncenter”]


Tänkte att det var dags för er att få höra hur jag pratar så här kommer en ful video. Säg gärna till om ni vill ha fler inlägg i form av video istället för text! Puss.

20 reaktion på “Mitt första videoinlägg

 1. Som du säger: Det är bara att kämpa på!
  GO FOR IT GIRL!

  Bra att du äter bra och inte skadar dig själv (Y) Timmen upp för det finaste du. Ha det kul ikväll på bion, vad ska ni kika på?

  Skulle vara awesome om du gjorde fler videobloggar btw! 😀

 2. fin du är, himla avis på ditt hår=) när gjorde du din piercing? hoppas biobesöket blir lyckat! mer videos tycker jag! kram

 3. Måste bara säga att jag tycker du är så grymt duktig som kämpar på, trots att det inte alltid känns lätt eller hoppfullt. Väldigt starkt av dig! Önskar dig all lycka till i kampen mot att bli frisk! :)
  Vad blev det för bio?

  Sv: Åh tack så jättemycket, det känns jättespännande!

 4. Hej Jessica, jag har följt dig ett bra tag och det var väldigt kul att höra rösten bakom den fina texten du skriver, så fler videoinlägg önskas starkt! :)

  Kram Tintin Maryon

 5. Så otroligt kul att få se ett videoblogg inlägg med dig i. Jättehärligt att höra dig prata. Sådant vill jag absolut se mera av. Det blir så mycket mera personligt då… =) Underbart!

  Filma gärna dit ruk också… Vill gärna se hur du bor.

 6. Roligt men videoinlägg, vore kul om du fortsatte lägga upp sånna ibland.
  Du är superbra, sån jävla bra motivation för så många andra som också mår dåligt. När jag läser dina texter så får jag ork att fortsätta kämpa.
  Fast du varit med om så mycket så är du fortfarande stark, det är motiverande, inspirerande och beundransvärt.
  Hatten av för dig! :)

 7. Hej!
  Jag ville bara säga att jag tycker att du är jättestark tjej som vågar visa att livet är svårt. Inte många människor som vågar det.
  Du är helt fantastiskt modig!
  Sj läser jag nu till beteendevetare och tänker att jag vill arbeta med människor som har det tufft i livet. Jag tror att jag har mycket att ge då jag själv gått igenom tuffa depressioner som gjort att jag varit sjukskriven i perioder.
  Jag ville bara ge dig en push att fortsätta så bra som du gör. Du gör skillnad för människor som inte vågar prata öppet om svårigheter i livet. Många styrkekramar!

 8. Roligt att se och höra att du har det bättre nu. Minns mina ord att man måste kämpa och aldrg ge upp! Vi håller alla tummar vi har! Rom byggdes inte på en dag! Kram Gunilla som mejlat dig tidigare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>