Att bli frisk från anorexi

[videofyme id=”660552″ class=”aligncenter”]

Idag pratar jag en del om anorexin. Ni får dessutom se mig osminkad för första gången! (typ)

21 reaktion på “Att bli frisk från anorexi

 1. Jag blir verkligen imponerad utav dig! Du har all rätt i världen att vara stolt! :) Jag har levt med ett självskadebeteende som jag tog mig ur för några år sedan med hjälp en ett behandlingshem i Kristianstad. Jag har även ätstörningar som jag kämpar med. härligt att du har fått hjälp genom att bo på beh-hem! tar man vara på chansen så blir det oftast superbra! =)

 2. Du är så fantastiskt duktig som kämpar på och är så duktig. Du förtjänar all beröm i världen för det!

  Och tänk vad mycket olika läsk du kan dricka sen när du verkligen har kommit igång och dricka vanlig läsk igen. Jag vet att du kommer klara det galant! :)

 3. Starka starka du! Du ger mig hopp och får mig att våga tro på mig själv och kämpa vidare med mina sjukdomar (depression, ångest, ADD och tvångstankar) Din blogg gör så himla mycket! Du är min förebild!

 4. Du borde typ bli psykolog! För du vet verkligen vad du snackar om!
  Sjukt stark du är som har tagit dig igenom så himla mycket!
  Tycker det är så jäkla coolt att du bara har fortsatt att kämpa trots alla dina motgångar!

  COOLT!

 5. Tack du underbara för dina kloka ord. Jag vet inte om det är till ngn hjälp ch säkert känner du redan till det…. Lightläsk innehåller Aspartam, ett konstgjort sötningsmedel som kroppen inte kan bryta ned, det lagras i kroppen. Så kort sagt, jag blir riktigt glad att höra att du bestämt dig för att byta till vanlig läsk.

  Ok, själv dricker jag inte läsk men det beror främst påå två saker, ett är att det inte är gott enligt mig och det andra är att jag har svårt för det efter att jag gjorde min gastric bypass.

  Hoppas nästa film har färg. =) Har dina föräldrar eller någon annan du känner varit och hälsat på dig medan du bott på behandlingshemmet=

 6. Jag kan bara hålla med föregående kommentarer, man blir verkligen imponerad och inspirerad av dig. Det är så kul att följa dig och se hur du lyckats med detta på egen hand. Ger verkligen hopp åt mig och många andra. Kram på dig!

 7. Dina två videobloggar har verkligen ändrat min syn på dig helt! Inte för att jag tyckte dåligt om dig på något sätt innan, men nu är jag verkligen total imponerad. Fler videoinlägg och fortsätt kämpa!

 8. Som någon här tidigare skrev. När du blir frisk så tycker jag verkligen du ska ta nytta av dina erfarenheter och föreläsa på olika skolor, eller bli psykolog eller på något sätt hjälpa andra unga tjejer som genomlider detta. Kämpa på Jessica! Vi tror på dig :).

  ps. Fler videobloggar :)

 9. Vet du.. du hade rätt. Jag uppskattade inte att jag fick lägenheten. Men nu gör jag det!! Så mycket. Kul med videobloggar, skulle vara kul med en massa till!! Du är verkligen stark. Kram!:)

 10. Råkade först läsa din blogg på s. 3 där det stod att din vikt gick ner och att du skulle behöva bli inlagd igen, blev så himla ledsen, men nu såg jag att det bara var fel sida. Tur. Hoppas du fortsätter må bra.

 11. Åh, det var så länge sedan jag besökte din blogg. Jag är väldigt glad att du kommenterade hos mig så att jag återigen kunde hitta hit.
  Jag har med glädje tagit del av de fina kläderna som du har. Din stil inspirerar mig mycket. Jag har dock inte lyckats skapa mig ens en liknande…
  Att läsa om din psykiska (o)hälsa är spännande och intressant. Dock är det alltid ledsamt att du inte mår helt okej – än. Jag hoppas att du fortsätter med dina framsteg. <3

  Det var verkligen inspirerade att se ditt första videoinlägg. Det märks att du är stark och jag tycker mig se en beslutsamhet i din block. Härligt!
  Det är så fantastiskt att se även denna video! Det gläder mig så och jag ler när jag hör dig prata om ditt tillfrisknande.

  Svar: Tack snälla! Att du gillar mitt skapande gör mig så glad! Jag hoppas att du kollar in fler gånger och att du, om du har lust, kikar in i mitt kortmakeri (http://jasmineskortmakeri.blogg.se) och tar del av alla mina skapelser.

  Ta vara på dig.
  Kram

 12. Du är så stark och åh vad fin du är!
  Du ser helt mysig ut och man vill bara krama dig och jag har läst din blogg väldigt länge, utan att kommentera, men nu gör jag det och jag vill bara trycka in alla positiva ord jag kan om dig i detta inlägg.

  Fin, underbar, stark, inspirerande, vacker, självständig

  Jag kan fortsätta i en oändlighet.
  Fortsätt kämpa! <3

 13. Blir så otroligt rörd av att lyssna på dig Jessica! Så himla grym är du och jag är sjukt stolt över sig och dina förmåga att kämpa! En riktig fighter är du! Tror på dig! Massa kramar

 14. Såg din blogg för förtsa gången och kikade på ditt videoinlägg. Vilken stark tjej och du är en stor inspirationskälla. Känner att jag har längtan tillbaka. Men du hjälpte mig att se allt det bra med att vara frisk. Massa varma och mjuka kramar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>