När jag blev inlagd på BUPs slutenvård

[videofyme id=”667702″ class=”aligncenter”]
Idag berättar jag lite om när jag blev inlagd på BUPs slutna avdelning. Varför jag blev inlagd, lite hur det gick till, vad man gör på avdelningen och sådär. En läsare ville gärna höra om detta! Insåg nu att en video på videofy me bara kan vara 10 minuter så lite av slutet på filmen försvann, men jag säger inget viktigt 😉 Kram ♥

14 reaktion på “När jag blev inlagd på BUPs slutenvård

 1. Skulle verkligen vilja veta vad som hände mellan sig och psykologen snart! <3
  Man blir liksom… Lite "nyfiken"…. <3
  Men det är sjukt hur stark du är! Att du har tagit dig igen om så mycket <3
  Keep going!

 2. Kan inte du lägga ut en video blogg du du visar lite outfits och alla dina fina kläder!
  Det skulle vara sjukt kul! Kram och du är bäst!

 3. Tack!

  Blev aldeles tårögd då du berättade om din första inläggning. Jag har aldrig varit inlagd på psykiatri av ngt slag men jag har varit inlaggd på vanl. avdelning å sjukhuset som barn under en längre tid.

  Vad hände med psykologen sen? Du sade att det var en annan historia som du kunde ta sen och ag blir ju så nyfiken.

  Tycker för övrigt att din blogg fått ett helt annat djup och blivit än mer personlig sedan du började med viodeoinlägg. Fortsätt med det. =)

 4. Jättefina videor du lägger ut. Gillar dem skarpt!
  Men jag undrar om du kunde skriva/prata lite om personliga saker som inte har med sjukdomar att göra. Typ favoritbok, filmer du gillar, musik du lyssnar på, favoritfärg, favoritmat etc. Så att man får lära känna den friska Jessica?
  Kram <3

 5. hej kan du gör ett video inlägg och berätta mer om alla dina inlägningar på olika ställen?
  vem är markus?

  hur ser en dag ut för dig idag?
  vad äter du till frukost mellanmål lunch middag kvällsmat ?

 6. Jag måste bara säga att tack vare dig och din blogg så känner jag mig inte så ensam i allt jag går igenom, och det är rätt stort. Jag menar, tänk, du förändrar folks LIV till det bättre, det är väl rätt otroligt? Att du, en människa, kan rädda så många liv genom att bara vara du.

  Jag skulle vilja fråga om du kunde berätta lite dina andra inläggningar i ett videoinlägg. Speciellt om anorexi&bulimi mottagningen, jag har för mig att jag har läst att du har varit inlagd där. Själv så har jag varit sjuk i ätstörningar i 5 år, och idag är jag 18 år. Jag har aldrig varit inlagd på AB, men funderar på att se om jag kan få en plats där.

 7. Hej, vill börja med att säga att du är grymt bra. Jag känner mig själv väldigt frisk från anorexin och det känns jättebra och jag vill aldrig mer tillbaka. Och jag kommer aldrig mer falla tillbaka i den jävla sjukdomen. Men till saken, jag har en fråga ang. behandlingshemmet.

  Hur fungerar måltiderna på beh.hemmet? du äter ju inte på matschema längre och kan du då gå och äta när du är sugen och inte äta mellis om du nån dag inte är hungrig eller sugen? Äter ni tillsammans? Ja, hur funkar måltiderna helt enkelt?

  kram

 8. Minns när jag blev inlagd första gången och min sambo följde med mig dit, när han skulle åka hem och jag var tvungen att vara kvar så var det verkligen sjuuuukt hur hemskt det var.. Jag var där i 2 veckor + 4 dagar (blev inlagd igen morgonen efter jag hade blivit utskriven..) och läkaren som skrev ut mig sist var typ knäpp.. skickade hem mig utan mediciner och utan någonting alls.. Nåja.. Låter som att det var lika bra på Bup som på psykiatrin här i min lilla stad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>