Avd 336

[videofyme id=”670334″ class=”aligncenter”]

 

Efter mitt inlägg om när jag blev inlagd på BUPs slutenvård ville ni även höra om mina andra inläggningar på sjukhus. Jag berättar bara lite kort om alla gånger på vuxenpsykiatrin men berättar lite mer om avd 336, den slutna anorexi- och bulimiavdelningen efter ett önskemål från en läsare. Ni kan ju också läsa mer om hur jag haft det på olika sjukhusavdelningar i kategorierna till höger. avd 81, 82 och 86 är vuxenpsykiatrin och avd 336 och 339 är på anorexi- och bulimi.

7 reaktion på “Avd 336

 1. Hej Jessica! Dina video inlägg är jätte uppskattade :) Skulle du inte snälla kunna berätta din anorexia historia. Hur din sjukdom började, förlöpte och slutligen uppräcktes. Hur en vardag i anorexians klor såg ut och hur dina tankar och känslor var under den perioden. Om det var något speciellt som utlöste lr triggade igång din ätstörning.
  Styrkekramar från Ida.

 2. Hej!
  Vet inte om jag kommenterat här förrut, har läst din blogg ett bra tag nu, följt med på avstånd hur du kämpar på. Du är en sån jäkla fighter, och det är så kul att se hur du utvecklas, går från klarhet till klarhet liksom!
  Keep up the good work!
  Va stolt över dig själv!!!

 3. jag kan inte sluta säga detta , men jävlar vad snygg du är nu! Såhär ska du se ut! Sedan vet du att jag tkr att du är sjukt stark! för det är du!

 4. Om jag inte minns fel så var du tillsammans med en kille ganska länge och det tog slut ganska nyligen. Hur gick det att vara tillsammans med någon när man är inlagd och inte inlagd men ändå sjuk?

  (Om det är för personligt så ber jag om ursäkt. Bara något jag tänkt på när hans namn nämnts osv.)

 5. Hejsan!

  Jag har nyss hittat till din blogg och har läst runt lite. Tittat på dina videos som var väldigt intressanta att kolla på också.

  Du berättar på ett bra sätt tycker jag och är en stor inspiration till andra som har det jobbigt.

  Sen gillar jag att du också noga poängterar att det gäller dig så som du äter och att det inte t.ex är en mall för hur man ska äta…

  Du har kommit långt med din anorexi och gjort stora framsteg.

  Fortsätt med det du gör för du gör det bra!

  När jag har läst lite vad du skrivit på din blogg och kollat på en del av dina videos så har en tanke/fundering dykt upp…

  Har du någon bild från när du var sjuk i din anorexi? Och som vi bloggläsare får ta del av?

  Jag förstår om du tycker det är jobbigt att kolla på såna bilder och kanske inte vill visa upp dom i bloggen…

  Sköt om dig själv du med!!

  Kramar Anna-Lena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>