Vad som hände med min psykolog på BUP

[videofyme id=”673363″ class=”aligncenter”]

 

I mitt videoinlägg om min tid på BUPs slutenvård nämnde jag att det hände något konstigt med min psykolog, och flera av er blev nyfikna och undrade vad som hade hänt så idag berättar jag om det! Kram och hoppas ni har en fin helg. Här är det tråkigt som as, hehe.

4 reaktion på “Vad som hände med min psykolog på BUP

  1. Kostade det något för dig att få hjälp inom vuxenpsyk?
    Jag har blivit sjuk igen men har avslutat på bup för ett drygt halvår sen då jag är över 18. Då mådde jag bra men nu kom hösten och jag föll pladask igen.
    Tacksam för svar

  2. Det här lät så himla orättvist! Jag hade blivit helt förtvivlad om det hade hänt mig. och att inte få någon förklaring heller? Väldigt oprofessionellt!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>