14 reaktion på “Min anorektiska historia

 1. Du är så stark! Jag blir så glad att du har tagit dig ur det där, du är bra!
  Har du testat Silica? Det är ett piller man tar dagligen som innehåller vitaminer som är bra för hud/hår/naglar. Det hjälpte för mig. Brukar finnas att köpa i matvarubutiker och typ hälsokostbutiker.

 2. SÅ KUL ATT SE HUR LÅNGT DU HAR KOMMIT! 😀
  Man bara fylls av glädje för att du mår bättre <3 Nu är bara håret problemet 😉
  Nej, men super kul att se att du mår mycket bättre! 😀

 3. jag funderar lite om hur allt funkar nu=) får din familj/vänner hälsa på? eller när får du åka och hälsa på dem? kostar det att bo på behandlingshem? får du pengar till ”nöjen”, eller ingår det i behandlingshemmet? kraam

 4. Först: Var stolt!

  Sen så har jag en fundering; är man verkligen ”inlagd” på ett behandlingshem? Jag har känslan av att man mer frivilligt väljer att ”bo” där. Inlagd låter så väldans dramatiskt och hårt..

  Kram

 5. Jag är så galet tacksam över dig, du är en bidragande orsak till att jag själv tog mig ur min anorexi. Efter jag hittade din blogg har jag förstått att det är okej att inte alltid vara på topp och att man faktiskt kan ha bakslag utan att det gör så mycket bara man inte ger efter för dem. Jag är så glad att du mår bättre och jag hoppas verkligen att det kommer att få förbli så. Du är så himla stark, tack för all hjälp!

 6. Hej hej! Va roligt att du kunnat ta dig igenom allt dethär, starkt! Jag har lite frågor kring boende och boendestöd som du skrev att du fick för några månader sedan. Fick du någon hjälp med att hitta en lägenhet eller hittade du den själv? Och hur gjorde du för att få boendestöd? Tacksam för svar!

 7. Du är stark som tagit dig ur sjukdomen!
  Men ett litet tips… Skriv gärna ”trigger” innan såna här inlägg. När du nämner exakta antalet kalorier eller exakt hur mycket du tränade och åt eller hur mycket du gick ner i vikt så triggar det ganska mycket. Svårt att veta, men ville bara säga det. Hoppas du inte tar illa upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>