4 reaktion på “Att vara sjuk och ha ett förhållande

  1. Känner igen mig i det du säger. Jag har alltid varit en instabil person men gick sönder förra hösten och hade då ett förhållande med en kille jag haft sen jag var 15. Han blev både min stöttepelare och den jag kastade min skit på. Var otroligt svartsjuk hela tiden, ringde honom mitt i natten och hotade att ta livet av mig, sånt pågick titt som tätt och det kunde sluta med att han tog bilen många mil för att jag grät i telefonen. Men han räddade nog mig också, för när det var som svartast och jag inte orkade mer, då var det han som ringde polisen och såg till att jag fick hjälp. Sen falnade känslorna när jag blev friskare, och jag insåg att det jag känt för honom under min sjukdomsperiod inte var någon typ av frisk, sund kärlek utan bara hat för mig själv och rädsla över att förlora någon som visste hur jag mådde för att jag var för feg för att berätta för någon annan. Kan fortfarande inte fatta att han orkade, att han faktiskt stannade kvar tills jag själv insåg att det inte gick, visst gjorde han också många dumma grejer som fick mig att må dåligt, men bara att han inte bad mig dra åt helvete har gjort ett sånt stort intryck att jag aldrig någonsin kommer att tänka på honom med sådan värme i hjärtat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>