Att våga må bra

[videofyme id=”696449″ class=”aligncenter”]

 

Idag pratar jag om det där att våga må bra och våga lämna det sjuka. Jag vet att jag har pratat om det innan, men jag vet också att många som är sjuka har svårt för detta och därför kan man inte ta upp det för många gånger. Dessutom har det dykt upp lite nya tankar. Kram ♥

8 reaktion på “Att våga må bra

  1. Du är fantastisk! Att kunna sitta så och prata och säga så kloka saker. Jag är otroligt imponerad av din positivitet, av att du vågar må bra. Härligt Jessica att du älskar den gamla Jessica i di!! Du har så mycket erfarenheter och kunskap, i dina framtidsplaner hoppas jag att det finns med att du ska ut och föresläsa/berätta om ditt liv och hur du tog steg för steg mot ljuset.
    Lycka till vidare. Kramar/E

  2. Kan du inte ta lite bilder på behandlingshemmet och lägga ut på bloggen så man kan få se hur det ser ut där, och nu menar jag inte ditt rum för det har vi redan sett, utan överallt på behandlingshemmet och lite på utsidan?

  3. Du är så otroligt stark! Jag är så glad för dig, för att du mår bättre och för att du har lyckats komma såhär långt, trots alla motgångar. Som sagt, du är otroligt stark.

  4. Man blir så otroligt glad av att se hur stark du är. Du KAN och jag KAN också! Ska kämpa in i det sista emot ätstörningen. Du inspirerar verkligen <3

  5. hej nu frågar jag bara lite snabbt men jag brukar må ganska bra oftast men när jag får panik ångest så blir det du vet när man tar ett kort och de blit fokus på en sak? typ så blir de för mig att när jag mår dåligt så e det omöjligt att tänka på något annat än de dåliga och rakblad och att dö osv osv och detta gör mig hela tiden rädd för att dö och då är min fråga: hur hanskades du med detta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>