Dagens outfit

Idag är det första dagen på hela veckan som jag inte har legat i sängen. Åkte på en dum förkylning i slutet på förra veckan så jag har haft världens tråkigaste dagar. Men nu är jag på benen igen och njuter av livet.

5 reaktion på “Dagens outfit

  1. Va kul att du mår bättre, man borde se det som något positivt att må dåligt ibland för att kunna uppskatta när man mår bra!

    Jag tänkte höra om du har några tips på skönlitterära böcker som delvis ringar in livet med en ätstörningsproblematik. Kankse något att läsa på kvällskvisten i vinterkylan för att känna sig mindre ensam. Jag vet att du gillar böcker så tänkte höra om du hade något tips ^^

    Älskar din stil, hoppas du får en fin jul iaf och slipper fler förskylningar.

    PS: Om du upplever samma dilemma som jag gjorde med rosa hår och röda detaljer som inte matchar så finns det ju tomteluvor i andra färger på t.ex. liseberg! Det finns en med en jääääääääääääättelång luva, så söt och hade passat dig :] Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>