Att sluta se självmord som ett alternativ

[videofyme id=”736790″ class=”aligncenter”]

 

Idag pratar jag om en viktig men svår sak, att sluta se självmord som en lösning. Detta är svårt när man mår dåligt, men värt att tänka på.

5 reaktion på “Att sluta se självmord som ett alternativ

  1. ”en flicka som är stark” ja det stämmer verkligen in på dig. Du är verkligen grymm tjejen. Var stolt över att du klarat av en såhär lång tid och faktiskt överlevt. Somsagt, du är grym!

  2. Tack för en bra blogg som tar upp ett viktigt ämne! Skulle du inte snälla kunna göra ett videoinlägg ang självskadebeteende och dess konsekvenser som som skam och skuldkänslor. Hur allt började, eskalerade och hur du nu kommit till tre månader skadefri! Stor kram till dig tjejen :)

  3. Säger du till folk med tex cancer att de ska bestämma sig för att inte dö också? Man tar inte livet av sig för man själv vill, man tar livet av sig för sjukdomen vill det och ingen människa är sin sjukdom.

  4. Jag tror även en människa med cancer lever längre om den bestämmer sig för att inte dö:) har man självmord som alternativ kämpar man kanske inte lika hårt för de andra alternativen, likt en cancersjuk förmodligen dör snabbare om den slutar kämpa för sitt liv, för att få rätt behandlingar och så

  5. Jag tror verkligen på det där att träna sig till att tänka andra tankar. Att det fungerar. Jag tänkte, när jag läste kommentarerna här. En person sa till mig en gång att hon egentligen skulle ha varit död nu sen många år i just cancer, läkarna sa att den inte gick att bota. Men hon vägrade tro på det, hon lever idag och är frisk!

    Fortsätt kämpa på, du gör det skitbra! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>