5 reaktion på “Till er som är sjuka i en ätstörning

  1. Hej! Jag har följt din blogg sedan jag själv var sjuk i anorexi. Jag vill bara säga att jag tycker att du är SÅ HIMLA BRA!! Jag var som sjukast i augusti 2011 och trodde precis som du att jag aldrig skulle kunna bli helt frisk. Men idag sitter jag här, också med nästan 20 kilo mer på kroppen. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle kunna må bra med en normal vikt igen, men det gör jag. Tack för en jättebra blogg och för att du är så himla bra och inspirerande. Tusen kramar!!

  2. Blev så himla glad av det här inlägget, att man faktiskt kan bli helt frisk! Själv är jag ju frisk på ett sätt, men sjuk på ett annat. Man tror inte att jag har anorexi, jag kan äta det mesta, men inte närsomhelst och inte hur mycket som helst.
    Massa kramar! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>