Ibland finns det ingen morgondag

[videofyme id=”760062″ class=”aligncenter”]

 

Lite tänkvärda ord. Livet är orättvist många gånger, idag har jag fått det bevisat igen. Du har bara ett liv, slösa aldrig bort det.

6 reaktion på “Ibland finns det ingen morgondag

 1. Det är så sant. Jag slutade ta saker och ting för givet för två år sen då min mamma och pappa dog. Det fick mig att inse att saker verkligen kan hända närsomhelst.

  Jag hoppas verkligen att det går bra för din vän och att du, trots beskedet, fortsätter att kämpa åt rätt håll. Tröstar dig själv och låter dig vara precis som du är.

  Stor Kram <3

 2. Du har så rätt i det du säger Jessica. Själv har jag faktist tagit mot till mig och sökt hjälp för mina psykiska problem. I fredags kom remissen till den mottagningen jag sökt mig till. Även fast det är jobbigt att söka hjälp är det viktigt att höra det nu och inte sen. Jag hoppas din vän blir brosk och att du fortsätter att kämpa trots det jobbiga beskedet. Du är stark!

  Styrkekramar från Ida <3

 3. Ett mycket tänkvärt inlägg och tankeställare. Du har så rätt så i allt som du säger, ibland finns det faktiskt inte en morgondag och en ny chans.
  Massa kramar! <3

 4. Åh, vad du är underbar!
  Har själv problem med självskadebeteende och depression men som jag försöker att bli av med. Du är verkligen en stark person och har givit mig ,och säkert många andra, en inspiration till att försöka bli fria från det som får oss att må dåligt.

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>