Lördag

Dagens enkla outfit. Älskar min nya frisyr, fattar inte att jag inte klippt det kort tidigare!

Det är en lugn helg på behandlingshemmet. Jag låg i sängen fram till fyra och nu har vi varit iväg och ätit mcdonalds. Denna underbara mat! Ikväll kommer två bra filmer på sjuan med start klockan 20 = soffhäng.

 

Ps. Ni vet väl att jag ibland svarar på kommentarer och frågor genom spotlifes svarsfunktion? Om ni går tillbaka till eran kommentar så ser ni det. Orkar inte göra inlägg om alla frågor jag får. hejdå.

3 reaktion på “Lördag

  1. Jag hoppas att svar på mina rågor kommer antingen som kommentarer i min blogg eller att jag får mail när svar kommit. Annars är det nog många svar jag missat.

    Är håret kort nu? På bilden? :-O Ehm… Mitt hår är långt nu och är minst 18 mm, kanske till och med 22 mm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>