Skribent

Nu har jag en rolig sak att avslöja! För ett par dagar sedan fick jag ett meddelande från en webbredaktör på den nya organisationen borderline.n.nu. De ville starta ett samarbete med min blogg och att jag skulle bli en av deras skribenter. Såklart så blev jag hur glad som helst och tackade ja direkt! Detta innebär att mina viktigaste inlägg kommer att publiceras på deras hemsida, allt för att hjälpa människor med psykiska sjukdomar och deras anhöriga. Jag blev hemskt glad över att dem ville ha med mig, och fler spännande saker har jag på gång :)

11 reaktion på “Skribent

  1. Jag började ifrågasätta mig själv lite efter ditt inlägg om bordeline, jag har accepterat att jag är en beroendemänniska som ersatt mitt skärande med ätstörningar. Jag har accepterat att det är mitt sätt att hantera känslor för att jag inte kan det. Jag har insett att jag måste tänka efter innan jag blir helt vansinnig, för det är mer än en gång min pojkvän ruskat om mig och frågat varför jag skriker och gråter, och jag inte kunnat ge ett svar. Men det kanske är fel av mig att acceptera saker sådär som sanningar, jag kanske borde gräva lite.. aja nog om det. Grattis, så jäkla kul! =) Tror verkligen att du kan göra skillnad =) Och en annan fråga, som är helt orelevant i sammanhanget, hur bestämmer du hur ‘högt’ du ska lägga ögonskuggan? =) Tkr du får till det så himla snyggt! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>